Mert Hakan Yandaş sert şekilde yalanladı: Serdar Aziz olayı büyüyor!

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, sosyal medya üzerinden hakkındaki iddialara sert bir şekilde cevap verdi. Bir gazetecinin paylaştığı iddiayı alıntılayarak, "Titriyorsunuz hala, köpek gibi korkuyorsunuz ki algılarınız bitmiyor. Malum taktiklerinizle devam. Zaten size de bu yakışır" şeklinde sert bir tepki gösterdi.

Mert Hakan Yandaş sert şekilde yalanladı: Serdar Aziz olayı büyüyor!
Yayınlanma:

Mert Hakan'ın tepki gösterdiği paylaşımda, Serdar Aziz ile aralarında yaşandığı iddia edilen bir tartışma öne çıkıyordu. Ancak Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, bu iddiaları reddetti ve sosyal medya üzerinden kasıtlı olarak yanlış bilgileri yaymaya çalışan kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Mert Hakan yaptığı paylaşımda, "Titriyorsunuz hala, köpek gibi korkuyorsunuz ki algılarınız bitmiyor. Malum taktiklerinizle devam. Zaten size de bu yakışır" dedi.

mert.jpg

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, de bu iddiaları yalanladı ve ikilinin çok yakın arkadaş olduklarını belirtti. Özellikle bugüne kadar hiçbir tartışmalarının olmadığını ve çıkan haberlerin tamamen uydurma olduğunu ifade etti.

serdar.jpg

Bu olayların ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın, Serdar Aziz'i Beşiktaş ile oynadıkları derbi maçının kadrosuna almaması da dikkat çekmişti. Ancak bu durumun, yaşanan iddialarla ilgili olduğu kesin olarak belirtilmedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.