Messi, bir kez daha futbol tarihine geçecek

Lionel Messi’nin transfer iddiaları her geçen gün daha da alevleniyor. Yıldız futbolcunun bu yaz tarihi bir transfer sözleşmesine imza atacağı konuşuluyor.

Messi, bir kez daha futbol tarihine geçecek
Yayınlanma:

Lionel Messi’nin PSG’de geçirdiği sıkıntılı dönemden sonra yeni adresinin Suudi Arabistan olacağı iddia ediliyor. AFP’nin haberine göre Suudi kulüp Al Hilal Arjantinli yıldız Messi’ye 400 milyon euro ödeyecek.

Bu gelişme gündeme flaş gibi düşerken AFP’den aktarılana göre, Messi ile Al Hilal her konuda anlaşmaya vardı. Sözleşme detaylarının hala görüşüldüğü ve kaç yıllık bir sözleşme yapılacağının halen kesinleşmediği aktarıldı. Messi’nin yıllık 400 milyon Euro kazanacağı bir sözleşmeye imza atması, onu spor tarihinin gelmiş geçmiş en çok kazanan futbolcusu yapacak. Yakın zamanda bir başka yıldız C.Ronaldo Al Nassr’a imza atarak 2.5 yıl için 500 milyon Euro ücrete anlaşmıştı.

mecci.jpg

Geçtiğimiz günlerde izin almadan Suudi Arabistan’a tatile giden Messi ve PSG arasında tatsızlık çıkmıştı. Messi bu olayın üzerine kadro dışı bırakılmıştı. İddialara göre o tatilde Messi ile Al Hilal arasında anlaşma görüşmeleri o zaman yapıldı. Suudi Arabistan’ın Al Hilal Kulübü tarafından transferi istenen Lionel Messi’nin özel bir şartı olduğu savunuldu. Messi’nin daha önce Barcelona’da beraber oynadığı Sergio Busquets ve Jordi Alba’yı da yanında istediği öne sürüldü. Messi’nin bu iki ismin de transfer edilmesi şartını Al Hilal’le görüşeceği vurgulandı.

PSG ise tüm bu gelişmelerden oldukça rahatsız. Fransız ekip, büyük umutlarla getirilen Lionel Messi ile son bir haftadaki yaşanılan olaylar nedeniyle tedirgin. Özellikle son oynanan Dünya Kupası’ndan sonra motivasyonunun düştüğü düşüncesinde olan Fransız basını, Messi’nin sezon sonu takımdan ayrılmasını bekliyor.

dk.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.