MKE Ankaragücü’nde, İbrahim Üzülmez dönemi

Teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez’i getiren MKE Ankaragücü yarın akşam deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Saat 21.00’da oynanacak olan mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek.

MKE Ankaragücü’nde, İbrahim Üzülmez dönemi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez’i getiren MKE Ankaragücü yarın akşam deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Saat 21.00’da oynanacak olan mücadeleyi Abdulkadir Bitigen yönetecek.

MKE Ankaragücü’nde Süper Lig’in bitimine altı hafta kala teknik direktör ayrılığı yaşandı. Yarın akşam deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı lacivertli kulüp sezon ortasında takımın başına gelen Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırıp yerine Bursaspor’daki görevinden istifa eden İbrahim Üzülmez’i getirdi. İbrahim Üzülmez ile yapılan sözleşme 6 maçı kapsarken Üzülmez’in başarılı olması durumunda sözleşme 1 yıl daha uzayacak.

SÖZLEŞME 1,5 YILLIK

Sarı lacivertli kulübün Beştepe Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve Başkan Fatih Mert’in de katıldığı imza töreni ile teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez getirildi. Yapılan sözleşmenin süresi bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2020-2021 sezonunu da kapsıyor. Başkan Fatih Mert imza töreni sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Önümüzde ki süreçte, takımımızın yeni teknik direktörümüz ile birlikte hızlı bir ivme yakalayacağına ve sezonu arzu ettiğimiz noktada tamamlamak için büyük bir çaba içerisinde olunacağına inanıyorum. Yeni teknik direktörümüzün camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum” dedi. Sarı-Lacivertli ekip, Üzülmez ile 6 haftalığına anlaşırken, Süper Ligde kalması durumunda teknik adamla 1 yıl daha devam edilecek.

BURSASPOR İLE YOLLARINI AYIRDI

Öte yandan kulislerden gelen bilgilere göre Ankaragücü yeni teknik direktörünü buldu. Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Başkent ekibi TFF Birinci Lig’de Bursaspor’u çalıştıran 46 yaşındaki İbrahim Üzülmez ile anlaştığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Bursaspor’un deplasmanda Keçiörengücü’ne 1-0 yenilmesinin ardından yeşil beyazlılar İbrahim Üzülmez ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı. Üzülmez, daha önce Elazığspor, Gençlerbirliği, Rizespor gibi takımları da çalıştırmıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 29. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek olan MKE Ankaragücü, bu karşılaşmanın hazırlıklarına Ankaragücü Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak hava yolu ile Trabzon’a gitti. Yapılan son antrenman ısınma ve tempolu koşu ile başladı. Ardından Trabzon maçının taktik çalışması yapılırken antrenmanın son bölümü çift kale maçla tamamlandı. Takımda, Trabzonspor maçı öncesinde sakat oyuncu bulunmazken, Medipol Başakşehir FK maçında kart gören Daniel Lukasik ve Stylianos Kitsiou Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Öte yandan 27 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Ankaragücü 28. haftayı 24 puanla son sırada tamamlamıştı. İki takımın ligin ilk yarasında Ankara Eryaman Stadı’nda oynadıkları mücadeleyi Trabzonspor Alexander Sörloth, Yusuf Sarı ve Anthony Nwakaeme’nin golleriyle 3-0 kazanmıştı.

HAKEM ABDULKADİR BİTİGEN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 29’uncu haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 21.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Trabzonspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Abdulkadir Bitigen’in yöneteceği açıklandı. Abdulkadir Bitigen’in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve İbrahim Çağar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi Murat Erdoğan olurken, Gözlemcisi Selami Şimşek olacak. Bu maçın temsilciliklerini ise Murat Yamak, Nahit Karakaş ve Sadettin Dağ yap

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.