Mor menekşelerin zorlu serisi

Türkiye Futbol Federasyonu ülkemizde meydana gelen büyük depremlerin ardından profesyonel futbol liglerinde maçlara Mart ayına kadar ara verildiğini açıklamıştı. T

Mor menekşelerin zorlu serisi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu ülkemizde meydana gelen büyük depremlerin ardından profesyonel futbol liglerinde maçlara Mart ayına kadar ara verildiğini açıklamıştı. TTF geçen hafta yaptığı toplantıda maçların oynanacağı tarihleri ve maç programlarını açıkladı. Bu kapsamda Ankara Keçiörengücü’nün Spor Toto 1. Lig’in 24-30. haftasında oynayacağı maç programı belli oldu.

Spor Toto Birinci Lig’de play-off mücadelesi veren Ankara Keçiörengücü deprem nedeniyle ara verilen maçların ardından hem transfer çalışmalarını hem de Beyçimento Bandırmaspor maçının hazırlıklarına devam etti. Öte yandan mor menekşelerin altı haftalık maç programı da belli oldu. Buna göre Mor Menekşeler aranın ardından 24’üncü haftada 4 Mart Cumartesi günü Beyçimento Bandırmaspor ile saat 13.30’da Ankara’da, Aktepe Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Keçiörengücü 25’inci haftada 8 Çarşamba günü deplasmanda Erzurumspor Futbol Kulübü ile saat 14.60’da karşı karşıya gelirken, 26’ıncı haftada evinde 12 Mart Pazar günü Altınordu ile saat 13.30’da üç puan mücadelesi verecek. Başkent ekibi 27’inci haftada 19 Mart Pazar günü saat 16.00’da Dyorex Boluspor ile oynadıktan sonra bu kez 28’inci haftada Ankara derbisinde Gençlerbirliği ile 25 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da kozlarını paylaşacak.

Keçiörengücü yedi haftalık periyodun 29’uncu haftasında 28 Mart Salı günü Ankara’da Pendikspor’u konuk ettikten sonra 30’uncu haftada 2 Nisan Pazar günü Tuzlaspor’u saat 13.30’da zorlu bir mücadeleye çıktıktan sonra bu dönemi tamamlayacak. Zirve mücadelesi veren mor menekşeler bu zorlu 7 haftalık maratonda alacağı sonuçlarla play-off mücadelesini şekillendirmiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.