Murat Kandazoğlu: “Evde Kal Türkiye Evde Kal Ankara”

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu Başkentte amatör küme maçlarına ara verilmesinin ardından bir açıklama yaparak uyarılarda bulundu.

Murat Kandazoğlu: “Evde Kal Türkiye Evde Kal Ankara”
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bütün dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen yeni tip korona virüsü (Covid-19) nedeniyle başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere bütün devlet yetkilileri tarafından evde kalınması ve kişisel temizliğe dikkat edilmesine dair uyarılar yapılıyor. Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu Başkentte amatör küme maçlarına ara verilmesinin ardından bir açıklama yaparak uyarılarda bulundu. Başkan Kandazoğlu başta amatör spor camiası olmak üzere tüm Türkiye için bir mesaj yayınlayarak sağlık bakanlığı tarafından alınan tedbirlerin önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Murat Kanzadoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi, “Korona virüs salgınına karşı önlem olarak herkesin evde kalması ve bulaşma riskini en aza indirmemiz gerekiyor. Birlikte sevinip birlikte geçireceğimiz günler için evde kalalım. Ülkemiz ve dünya zor süreçten geçiyor. Sağlığımız için, hastalarımız için, ailelerimiz için evde kalalım. Virüsü takım oyunu ile yeneceğiz, hepimiz bir takımız “EVDE KAL, SAĞLIKLA KAL” diyerek sözlerini tamamladı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.