Muslera: 'Yeni bir sayfa açtık'

Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera, bu sezon 0'dan başladıklarını söyleyerek, "Bundan önceki seneleri unutup yeni bir sayfa açıyoruz" dedi.

Muslera: 'Yeni bir sayfa açtık'
Yayınlanma:
Güncelleme:

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Slovakya’da sürdürüyor. Kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızlııların file bekçisi Muslera, “Sıfırdan başladık ve yeni bir sayfa açtık. Bundan önceki seneleri unutup yeni bir sayfa açıyoruz. Çok iyi bir havadayız, önümüzde hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda camiamızı yeniden mutlu edebilmek için çalışmalarımıza başladık. İyi de çalıştığımızı söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

“Maicon çok tecrübeli”

Sao Paulo’dan transfer edilen Maicon hakkında açıklamalarda bulunan Muslera, “Geçtiğimiz senelerde defansif anlamda sıkıntı yaşadık. Bunun içine ben de dahilimdir mutlaka. Aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı. Maicon çok tecrübeli. Yanında da gelişmekte olan, büyümekte olan oyuncular var. Mutlaka onlara da çok yardımı dokunacaktır. Çok iyi; olumlu anlamda agresif ve savunmaya liderlik yapacak bir oyuncu. Onun da katkısıyla geçen seneki sıkıntıları yaşamayız” diye konuştu.

“Herkesin hedefi kupalar kazanmaya devam etmek”

Galatasaray’da birçok kupa kazandığını hatırlatan Muslera, “Bu sene de ben, hocam ve takımın hedefi kupalar kazanmaya devam etmek. Her hocanın farklı felsefesi ve çalışma tarzı var. Bundan önceki kampları birbiriyle kıyaslamak doğru olmaz ama mücadeleci ve savaşçı takımı yaratmak isteyen bir hocamız var. Bize de bunu aşılıyor. Kupalar kazanmak istiyorsanız bu dönemi çok iyi geçirmeniz gerekiyor. Hocamızın aşıladığı düşünce bu, iyi çalışıyoruz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kupalar kazanmaya devam ederiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.