NBA'de son şampiyon Denver'e evinde darbe: A. Edwards 43 attı, Minnesota seride 1-0 önde

NBA’de Batı konferansı yarı final ilk maçında Minnesota, Denver deplasmanından galibiyet çıkardı ve ev sahibi avantajını ele geçirdi.

NBA'de son şampiyon Denver'e evinde darbe: A. Edwards 43 attı, Minnesota seride 1-0 önde
Yayınlanma:

NBA’de normal sezonu üçüncü sırada bitiren ve Phoenix Suns’ı Play-off’un ilk turunda 4-0 ile süpüren Minnesota Los Angeles Lakers’i 4-1 ile geçen son şampiyon Denver’e konuk oldu.

Sezonu ikinci bitirdiği için seride ev sahibi avantajı olan Denver korkunç başladığı maçta ilk periyotu 25-23 önde tamamladı. İkinci çeyrekte savunmalar ön plana çıkarken soyunma odasına ev sahibi Denver 44-40 üstün girdi.

İkinci yarıya özellikle K.A. Towns ile muhteşem giren Minnesota son çeyreğe 73-71 üstün girmeyi başardı. Son çeyrekte üstünlük sürekli el değiştirirken maçın sonlarını özellikle N. Reid ile çok iyi oynayan Minnesota salondan 106-99 üstün ayrıldı ve seride durumu 1-0 yaptı.

Takımın süper yıldızı A. Edward 43 sayı 7 ribaunt 3 asist 2 blok 1 top çalma ile yıldızlaşırken KAT da 20 sayı attı. M. Conley 14 sayı 10 asist yaparak fark yaratırken N. Reid de 23 dakikada 16 sayı üretmeyi başardı. Serinin ikinci maçı yine 7 Mayıs’ta yine Denver’de olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.