Neymar sakat, PSG formsuz

Neymar'ın sakatlığından sonra form olarak düşüş yaşan PSG'de işler yolunda gitmiyor. Şampiyonluk yolunda rakipleri ile olan puan farkı gitgide erimeye başlayan PSG, bir an önce Neymar'ın iyileşmesini umuyor.

Neymar sakat, PSG formsuz
Yayınlanma:

Paris Saint-Germain (PSG) oynadığı son 7 karşılaşmada 4 mağlubiyet aldı. Yıldız futbolcu Neymar’ın sakatlığından sonra düşüşe geçen Paris temsilcisi, bu maçlarda gol bulma konusunda da sıkıntı çekti. Brezilya’lı yıldızın sakatlığından bu yana ligde oynadığı üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmalardan puan çıkaramadı. PSG son olarak ligde Lyon’a 1-0 mağlup oldu. Bu puan kaybıyla beraber şampiyonluk yarışında yara alan PSG’nin takipçileriyle arasındaki puan farkı 6’ya düştü.

mbappe.jpg

PSG’nin oynadığı son 2 karşılaşmada Messi ve Mbappe’de suskundu

Dünya yıldızları Messi ve Mbappe son oynanan Rennes ve Lyon maçlarında golle buluşamadı. 90 dakika sahada kalan yıldız oyuncular etkisiz kaldı ve puan kayıplarının önüne geçemedi. Neymar’ın sakatlığından sonra çıktıkları 3 karşılaşmada 6 gol, 5 asistlik katkı yapan ikili, çıktıkları 4 karşılaşmada gol veya asist katkısı yapamadı.

messi.jpg

Brezilya’lı yıldız Neymar’ın bağlarında kısmi yırtık olduğu tespit edilmişti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.