Obradovic: Sonuna kadar motive olduk

Basketbolda maçın ardından - Fenerbahçe

Obradovic: Sonuna kadar motive olduk
Yayınlanma:
Güncelleme:

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında  Real Madrid’i 100-78 yendikleri maça iyi odaklandıklarını ve galibiyet elde ettiklerini söyledi. Obradovic,  maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, rakipleri karşısındaki oyundan   çok memnun kaldığını belirterek, "Skordaki fark bize inanılmaz enerji ve özgüven verdi. Biz sonuna kadar motive
olduk, konsantrasyonumuz çok iyiydi." dedi.

Real Madrid’in hem adam adama hem de alan savunmasına karşı hücumda iyi oynadıklarını kaydeden tecrübeli  çalıştırıcı, "İlk yarıyı 25 sayı üstünlükle bitirmek son şampiyon takıma karşı normal değil. İlk maçtan sonra yarım  adım atmıştık, şimdi ilk adımımızı attık. Madrid’de kolay olmayacak, öz güvenimiz yüksek olarak  kazanmamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli oyuncu Nikola Kalinic de mükemmel bir maç çıkardıklarını ve Madrid’de hedeflerini tamamlamaları  gerektiğini vurguladı.

Laso: İlk yarıda maçı bitirdiler

Real Madrid Başantrenörü Pablo Laso ise maçı kazanan ve seride 2-0 öne geçen Fenerbahçe’yi tebrik etti. Laso, maçla ilgili söylenecek fazla bir şeyin olmadığını vurgulayarak, "Rakibimiz fiziksel ve zihinsel olarak ilk  yarıda maçı bitirdi. Sonrasında çok zor oldu." ifadelerini kullandı.

Real Madridli oyuncu Sergio Rodriguez ise baştan sona kötü oynadıklarını ve hatalarını analiz edip üçüncü maça  hazırlanmaya çalışacaklarını kaydetti.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.