Okan Buruk: Şampiyonluğa odaklandık

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'de Yukatel Adana Demirspor'u 3-0 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir adım attıklarını ve 7 puan öne geçtiklerini ifade etti.

Okan Buruk: Şampiyonluğa odaklandık
Yayınlanma:

Buruk, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Adana deplasmanının her takım için zorlu olduğunu belirterek, bu zorluğu maç boyunca yaşadıklarını ve rakip takım taraftarlarının takımlarına destek verdiğini dile getirdi.

Rakiplerinin birçok pozisyon bulduğunu ancak kendilerinin de ofansif anlamda etkili bir performans sergilediklerini vurgulayan Buruk, "Bugün sahada çok fazla pozisyon ürettik. Yaklaşık 25 şut atıp, 56 kez rakip ceza sahasına girdik. Bu, deplasmanda önemli bir başarıdır. Ancak rakibimizin de net gol pozisyonları vardı. Kaptanımız Muslera, kurtarışlarıyla önemli bir performans sergiledi ve galibiyete katkı sağladı. Oyunun her aşamasında tempolu ve heyecanlı bir maç izledik. 3-0'lık galibiyetle önemli bir adım attık ve 7 puanlık bir fark elde ettik. Bu sonuçtan dolayı mutluyuz." şeklinde konuştu.

Takım olarak bir rekor kırdıklarını belirten Buruk, "15 maç üst üste galip gelerek kendi rekorumuzu geçtik. Bu, benim ve oyuncularım için büyük bir gurur kaynağı. Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte büyük başarılara imza atıyoruz ve daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Oyundan alınan Ziyech'in tepkisine dair bir soruya ise Buruk, herhangi bir tepki görmediğini belirterek, "Hakim'i sakatlık ve kart sınırı nedeniyle korumaya aldık. Performansından memnunum ve soyunma odasında da konuştuk. Tepki gösterdiğini düşünmüyorum." şeklinde yanıt verdi.

Son olarak, Fenerbahçe-Beşiktaş maçına odaklandıklarını ve kendi maçlarına konsantre olduklarını vurgulayan Buruk, şampiyonluk hedeflerine odaklandıklarını ve her maçın önemli olduğunu belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.