Olympiakos maçı öncesi Dusan Tadic'den açıklama: "Bizim için zorunluluk"

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a karşı çeyrek final rövanşında mücadele edeceği maç öncesinde Dusan Tadic, önemli açıklamalarda bulundu.

Olympiakos maçı öncesi Dusan Tadic'den açıklama: "Bizim için zorunluluk"
Yayınlanma:

Tadic, maça ilişkin olarak, "Yarın ilginç bir maç olacağını düşünüyorum. İki takım da kaliteli oyunculardan kurulu. İlk maçta çok fazla hata yaptık. Yarın bu hataları yapmak istemiyoruz. Onlardan daha iyi olacağımızı göstereceğiz. Turu atlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Özellikle vurguladığı nokta ise, "Bizim onlardan her anlamda daha iyi olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Sorumluluk almamız gerekiyor saha içinde. Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk." şeklinde oldu.

Taraftarlarla ilgili soruya da yanıt veren Tadic, "Ben harika bir taraftarımız olduğunu düşünüyorum. Bunu olumlu anlamda, pozitif anlamda kullanmamız gerekiyor. Yarın da harika bir atmosfer olacağını ve birlikte harika işler başarabileceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

FENERBAHÇE İLE 50. MAÇ

Fenerbahçe formasını 50. kez giyecek olmaktan mutlu olduğunu belirten Tadic, "Böylesine güzel bir kulüpte 50. kez oynamak çok güzel. Umarım bunu yarın daha da güzelleştiririz. Yarın galip gelmek ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz." dedi.

Son olarak, "İlk maçta ilk 10 dakikaya iyi başladığımızı düşünüyorum ancak sonrasında iki hata yaptık. Sonrasında maç ve maçın duygusu bizim için değişti. Umarım bu hataları yarın tekrarlamayız. Bu tarz hataları yaptığınızda sizi cezalandırıyorlar. Güçlü ve kaliteli oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekeiyor. Bireysel anlamda çok kaliteli bir takım Olympiakos." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.