Onuachu attığı üç golü anlattı

Trabzonspor'un Gaziantep FK'yı 4-2 yenerek galip geldiği maçın kahramanlarından biri olan hücum oyuncusu Paul Onuachu, bugünkü üç golünü takım arkadaşlarının katkısıyla başardığını ifade etti.

Onuachu attığı üç golü anlattı
Yayınlanma:

Maç sonrası Papara Park'ta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Onuachu, ilk yarıda zorluklar yaşadıklarını ancak tecrübeleri sayesinde üstesinden geldiklerini dile getirdi. "Bugün attığım üç golde takım arkadaşlarım büyük rol oynadı. Onların desteği olmasaydı bu başarıyı elde edemezdim." diyen Onuachu, tecrübesiyle oyunu okuyabilmenin ve doğru pozisyonlarda olmanın önemini vurguladı. İkinci yarıda takım arkadaşlarıyla birlikte doğru stratejileri uygulayarak önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Uzun bir aradan sonra gol atmanın özgüvenini artırdığını belirten Onuachu, sakatlık nedeniyle henüz tam kapasitesine ulaşamadığını ancak en iyi mücadeleyi verdiğini dile getirdi. Sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin soruya ise "Burada mutluyum ve kalmak istiyorum ancak bu kulübün kararı olacak." şeklinde yanıt verdi.

Gol krallığı yarışındaki durumuyla ilgili soruya ise "Uzun bir aradan sonra sahalara döndüm. Her maçı ayrı bir fırsat olarak görüyorum ve takıma katkı sağlamak için her zaman gol atmaya odaklanıyorum." şeklinde yanıtladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.