Ormanspor evinde mutlu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 13. ve ilk yarının son haftasında Ankara temsilcisi OGM Ormanspor, konuk ettiği İzmit Belediyespor'u 87-74 yenerek devreyi galibiyetle kapattı.

Ormanspor evinde mutlu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 13. ve ilk yarının son haftasında Ankara temsilcisi OGM Ormanspor, konuk ettiği İzmit Belediyespor'u 87-74 yenerek devreyi galibiyetle kapattı. Ormanspor 13 maç sonunda 8 galibiyet, 5 mağlubiyetle devreyi beşinci sırada tamamladı. M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesini Erhan Gürsel, Hüseyin Çelik ve Murat Danışan hakem üçlüsü yönetti. Baştan sona Ankara temsilcisi OGM Ormanspor üstünlüğü altında geçen mücadelenin ilk çeyreğini ev sahibi 19-11 önde kapatırken ikinci çeyrekte üstünlüğünü koruyan OGM Ormanspor alınan ribauntlar sonrası bulduğu hızlı hücum sayıları ile devreyi 49-27 önde kapattı.

Üçüncü çeyreğe de etkili başlayan ev sahibi olurken rakibine yaptığı etkili savunma ile kolay sayı imkanı vermedi. Rakibini hata yapmaya sürükleyen yeşil beyazlılar bu çeyreği 67-49 önde kapattı. Son çeyrekte aradaki sayı farkını koyuna ve rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi Ormanspor lige bu sene yükselen rakibi karşısında sonuca olay ulaşarak mücadeleden 13 sayı farklı 87-74 ilk devreyi galibiyetle kapattı. Bu maçta OGM Ormanspor adına Gardner 22, Özge Kavurmacıoğlu 8, Henry 10, Mitchell 25, Ruzickova 8, Damla Gezgin 2, Miray Şahin 6, Naile Çırak 4 ve Ladin Özel’de 2 sayı ile takımlarının galibiyetinde pay sahibi oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.