Ormanspor fark yedi

OGM Ormanspor ING Basketbol Süper Ligi’nde 2020-2021 sezonunun açılış maçında deplasmanda Fenerbahçe Beko’ya konuk oldu. Başkent ekibi rakibine 33 sayı farkla yenilerek hayal kırıklığı yarattı.

Ormanspor fark yedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

ING Basketbol Süper Lig’nde yeni 2020-2021 Sezonu heyecanı başladı. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan maçta Fenerbahçe Beko ile OGM Ormanspor’un Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko baştan sona üstün oynadığı maçı 33 sayı farkla 105-72 gibi farklı bir skorla kazanarak iyi bir başlangıç yaptı.

FENERBAHÇE ÜSTÜNDÜ

Kadrosunu bu sene neredeyse baştan aşağı yenileyen Fenerbahçe Beko ile OGM Ormanspor sezonun açılış maçında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya geldi. İlk çeyreği iki takımda karşılıkla basketlerle başlarken çeyreğin sonunda iyi savunma yapan Sarı Lacivertliler ilk periyodu 20-15 önde tamamladı. İkinci çeyreğe baskılı alan savunması ile başlayan Fenerbahçe Beko çeyreğin sonuna doğru Ormanspor’un çok top kaybetmesini iyi değerlendirerek farkı giderek açıp devreyi 21 sayı farklı 52-31 üstün tamamladı.

FARK GİDEREK AÇILDI

İkinci yarıda Ormanspor’dan farkı azaltacak herhangi bir hamle gelmedi buna karşın Fenerbahçe Beko farkı giderek açıp farkı 27 sayıya çıkarıp son periyoda27 sayı farkla 77-50 önde gitti. Dördüncü çeyreğe Fenerbahçe Beko daha ziyade genç oyuncularına şans vererek başladı. Farkı giderek açan sarı lacivertliler Ormanspor’un da oyundan düşmesini fırsat bilerek sezonun ilk maçında rakibini 33 sayı farkla 150-72 kazanarak sezona galibiyet başladı.

İLK RAKİP KIZILYILDIZ

Mücadelenin dördüncü çeyreğinin sonlarına doğru sarı lacivertli ekibin pivito Jan Vesely ayak bileğinden sakatlanarak sahayı terk etti. Bu maçın ardından Fenerbahçe Beko, 2 Ekim Cuma akşamı EuroLeague’de ilk maçına Sırbistan ekibi Kızılyıldız karşısında çıkacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak Fenerbahçe Beko ile Kızılyıldız arasındaki müsabaka saat 20.45’te başlayacak.

KADİR EN SKORER

Korhan Aydanarığ tarafından yönetilen Ankara ekibi OGM Ormanspor cephesinde Kadir Bayram’ın 17 sayısının yanı sıra Elmedin Kikanovic ve Jamelle Hagins 12’şer sayı, Stanton Kidd 10 sayıyla mücadeleyi tamamladı. Takımın diğer oyuncularından sayı katkısı gelmeyince Ormanspor sezonun ilk maçına farklı yenilgiyle başladı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.