Ormanspor’un 100’ü güldü

ING Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasının açılış maçında Ankara temsilcisi OGM Ormanspor, sahasında Bahçeşehir Koleji'ni 15 sayı farkla 108-93 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü.

Ormanspor’un 100’ü güldü
Yayınlanma:
Güncelleme:

25 SAYI FARK ATTI

ING Basketbol Süper Ligi’nin 7’inci haftasında Ankara derbisinde Türk Telekom’u 76-66 yenerek moral bulan OGM Ormanspor ligin 8’inci haftasında İstanbul temsilcisi Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti. Mücadeleye Elmedin Kikanovic ve Chris Warren'ın basketleriyle etkili başlayan ve 6. dakikada farkı çift haneye 18-8 çıkaran OGM Ormanspor, ilk periyodu 26-12 üstün tamamladı. Ormanspor bu çeyrekte pota altında etkili olan ve aldığı hızlı hücum ribauntları sonrası buldu sayılarla sonuca ulaştı.

25 SAYI FARK ATTI

İkinci çeyreğe de etkili başlayın ev sahibi OGM Ormanspor oldu. Baskılı alan savunması yapan Ankara ekibi 15. dakikada Chris Warren'ın üç sayılık basketiyle 25 sayılık 46-21 farka ulaştı. Bahçeşehir Koleji, ikinci periyodun son bölümünde oyun kurucu Trae Golden'ın liderliğinde 10-2'lik seri yakalamasına karşın OGM Ormanspor aradaki farkın kapanmasına izin vermeyerek soyunma odasına 52-39 önde girdi. Bu çeyrekte üç sayılık atışlarla büyük yüzde yakalayan Başkent ekibi rakibine potayı gösterdemedi.

BAHÇEŞEHİR FARKI KAPATTI

Üçüncü periyoda iyi başlayan İstanbul temsilcisi Bahçeşehir Koleji aradaki sayı farkını kapatmayı başardı. Trae Golden ile bulduğu sayılarla iyi bir seri yakalayan konuk ekip 37’inci dakikada skoru 63-63’te eşitledi. Kısa sürede toparlanan Ormanspor çeyreği 78-71 önde bitirdi. Bu çeyrekte bu kez konuk ekip iyi savunma yapıp hücumdan boş dönen Ormanspor’un hatalarını affetmeyerek farkı kapattı.

ORMAN FARKI KAPATMADI

Maçın dördüncü ve final periyodunda farkı yeniden açarak oyuna yeniden ağırlığını koyan OGM Ormanspor rakibinin dış atışlardan boş dönmesini de fırsat bilerek aradaki sayı farkını açmaya başladı. Warren ve Cevher Özer ile üç sayılık atışlarda yüksek yüzde yakalayan yeşil beyazlılar rakibini 15 sayı farkla 108-93 yenerek parkeden galip ayrılan taraf oldu. Son çeyrekte üç sayılık atışlarda yüksek yüzde yakalayan Başkent temsilcisi rakibinin direncini kırarak rahat bir galibiyet aldı. Bu maçta OGM Ormanspor adına Kloof 9, Kikanovic 27, Babic 9, Cevher Özer 22, Warren 31, Dorukhan Engindeniz 8, Caner Ercan 2 sayı ile takımlarının galibiyetinde pay sahibi oldular.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.