Osmanlıspor moral arıyor

TFF 1. Lig’in 5’inci haftasında Cumartesi günü Osmanlı Stadı’nda saat 16.30’da Altınordu’yu konuk edecek olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Osmanlıspor moral arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 1. Lig’in 5’inci haftasında Cumartesi günü Osmanlı Stadı’nda saat 16.30’da Altınordu’yu konuk edecek olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Ligin dördüncü haftasından deplasmanda Bursaspor’a 3-1 yenilerek ikinci mağlubiyetini alarak 14’üncü sıraya inen mor sarılılarla bozulan moraller Altınordu karşısında alınacak bir galibiyetle yeniden yeşerecek.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde kendi tesislerinde yaklaşık bir saatlik bir antrenmanla devam ettirdi. Serbest ısınma koşusuyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda 5’e 2 top kapma oyununa geçen mor sarılar saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Mustafa Dalcı sık sık oyuncularını uyararak Altınordu karşısında futbolcularından hata yapmamalarını istedi. Mor sarılılar Altınordu maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.