Osmanlıspor moral arıyor

TFF 1. Lig’in 5’inci haftasında bugün Osmanlı Stadı’nda saat 16.30’da Altınordu’yu konuk edecek olan Osmanlıspor hazırlıklarını tamamladı.

Osmanlıspor moral arıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 1. Lig’in 5’inci haftasında bugün Osmanlı Stadı’nda saat 16.30’da Altınordu’yu konuk edecek olan Osmanlıspor hazırlıklarını tamamladı. 4 puanla ligde 14’üncü sırada bulunan mor sarılıların zorlu mücadelesini Yasin Kol yönetecek. Ankara ekibinde tek hedef galip gelerek sahadan üç puanla ayrılmak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Osmanlıspor evinde oynayacağa Altınordu maçının hazırlıklarını Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Isınma koşusuyla başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra dar alanda 5’e 2 top kapma oyununa geçen mor sarılar saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Mustafa Dalcı sık sık oyuncularını uyararak Altınordu karşısında futbolcularından hata yapmamalarını istedi.

HAKEM YASİN KOL

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Ligde beşinci haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün Osmanlı Stadı’nda saat 16:30’da oynanacak olan Osmanlıspor ile Altınordu arasındaki mücadeleyi Yasin Kol’un yöneteceği açıklandı. Kol’un yardımcılıklarını Cemal Alpay ve Cemil Tunç yapacak. Maçın dördüncü hakemi Alim Kandemir, Gözlemcisi Taner Gizlenci, Temsilcileri ise Hasbi Sevindik ve Murat Karaman olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.