Osmanlıspor umut tazeledi

Ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor TFF 1. Lig'in 32. haftasında Cesar Grup Ümraniyespor'u 3-2 yenerek umutlarını bir sonraki haftayı taşıdı.

Osmanlıspor umut tazeledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ligde kalma mücadelesi veren Osmanlıspor TFF 1. Lig'in 32. haftasında Cesar Grup Ümraniyespor'u 3-2 yenerek umutlarını bir sonraki haftayı taşıdı. Sekiz hafta sonra galibiyetle tanışan Başkent temsilcisi için 12 Temmuz Pazar deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı ligde kalıp kalmayacağını gösterecek.

İLK YARIDA TEK GOL

Osmanlıspor, 8 maçın aranın ardından galibiyetle tanışan Osmanlıspor TFF 1.  Lig’in 32. haftasında Cesar Grup Ümraniyespor’u Osmanlı Stadı’nda konuk etti. Genç oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıkan mor sarılılar doksan dakika boyunca ortaya koyduğu oyunla büyük beğeni topladı. Cihan Aydın, Kemal Elmas ve Selahattin Altay hakem üçlüsünün yönettiği mücadelenin 28’inci dakikasında Başkent ekibi Doğukan Efe’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Devrenin sonuna doğru baskılı bir oyun ortaya koyan Ümraniyespor 45’inci dakikada Ghislain Gimbert’in ayağından gelen gole engel olamadı ve devre 1-1 sona erdi.

GÜL DÜSELLOSU VARDI

İkinci yarıya Osmanlıspor olmak yada olmamak adına büyük bir mücadele vererek başladı. Rakip kalede etkili ataklar geliştiren mor sarılılar Mertcan Caner Öztürk’ün 60’ıncı dakikada şık golü ile yeniden 2-1 öne geçti. Bu golden oniki dakika sonra Osmanlıspor köşe vuruşu kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda Ümraniyesporlu Alaaddin Okumuş’un uzaklaştırmak istediği top kendi kalesine gidince bu golle Osmanlıspor 3-1 öne geçti. Mücadelenin son dakikaları nefes keserken konuk Cesar Grup Ümraniyespor Chukwuma Akabueze ile 87’inci dakikada güzel bir daha bularak durumu 3-2’ye getirdi. Bu golden sonra iki takımın karşılıkla atakları sonucu değiştirmeyince mücadeleyi 3-2 kazanan Osmanlıspor sahadan üç puanla ayrılarak ligde kalma umutlarını İstanbulspor maçına taşıdı.

RAKİP İSTANBULSPOR

8 Maçın ardından galip Osmanlıspor son galibiyetini ligin 23. hafta maçında sahasında Ekol Göz Menemenspor karşısında 2-0'lık skorla almıştı. Başkent temsilcisi, daha sonra çıktığı 8 maçta sahadan 5 mağlubiyet ve 3 beraberlikle ayrılmıştı. Başkent ekibi ligin 33’üncü haftasında 12 Temmuz Pazar günü deplasmanda İstanbul ile karşı karşıya gelecek. Buna karşın Ümraniyespor ise 44 puanla 8’inci kalırken önümüzdeki hafta sahasında Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Adana Demirspor ile 12 Temmuz Pazar akşamı üç puan mücadelesi verecek.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.