Osmanlıspor umutlu gitti

Spor Toto Birinci Ligin 14. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti.

Osmanlıspor umutlu gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligin 14. haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a konuk olacak Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti. Geçen hafta Tetiş Yapı Elazığspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan mor sarılılar bu kez deplasmandan 3 puanla dönmek için sahaya çıkacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Ümraniyespor'a konuk olacak Osmanlıspor, yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Zorlu maç öncesi Başkent temsilcisini hastalık vurdu. Furkan Özçal, Beykan Şimşek, Caner Arıcı ve Mertan Caner Öztürk soğuk algınlıkları nedeniyle önceki gün yapılan idmana katılamazken, sağlık heyeti bu futbolcuları maça yetiştirmek için hummalı bir çalışmanın içine girdi. Altınordu, Nazilli Belediye ve Eskişehir yenilgilerinin ardından son iki haftada önce İstanbulspor'u yenen ardından Elazığspor'la berabere kalan Yeniçeriler, Ümraniye karşısında da yenilmezlik serisini ve çıkışını sürdürmek istiyor.

HAKEM BARIŞ SAKA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Lig 14. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre bugün saat 13.30’da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda Ümraniyespor ile Osmanlıspor arasında oynanacak mücadeleyi Sarper Barış Saka’nın yöneteceği açıklandı. Barış Saka’nın yardımcılıklarını ise Emin Yıldırım ile Ali Can Alp yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.