Osmanlıspor umutlu gitti

Hafta sonu başlayacak olan TFF Birinci Ligin ikinci yarısı için Antalya’yı seçen Osmanlıspor buradaki kamp çalışmalarını tamamlayarak Başkente döndü.

Osmanlıspor umutlu gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mor sarılılar Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Boluspor maçının hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanın ardından tamamlayarak karayolu ile Bolu’ya gitti. Bolu Atatürk Stadı’nda saat 16.30’da oynanacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek. Mor sarılılarda hedef ikinci yarının ilk maçından deplasmandan puan veya puanlarla dönmek.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Devre arası kamp çalışmalarını tamamlayarak Ankara’ya dönen ve bir gün izin yapan Osmanlıspor bir günlük iznin ardından yeniden topbaşı yaptı. Mor sarılılar TFF 1. Lig’in 18. haftasında Pazar günü deplasmanda Boluspor’la oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamladı Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde yapılan son antrenman yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular daha sonra koordinasyon çalışması yaptı. Mor sarılılar antrenmanın son bölümünde yarı sahada oynanan çift kale maçla çalışmasını tamamladı. Çift kale maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü.

osmanli-001.jpg

HAKEM BURAK ŞEKER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Ligde 18’inci haftanın hakemlerini açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre Boluspor ile Osmanlıspor arasında yarın saat 16.30’da Bolu Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Burak Şeker yöneteceği açıklandı. Şeker’in yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Ali Can Alp yapacak. Maçın dördüncü hakemi R. Alkım Aksoy olurken, Gözlemcisi Mehmet Kaya, Temsilcilikleri Kasım Turna, Fahri İnceçelikli ve Levent Akyer olacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.