Osmanlıspor zirve aşkına

Spor Toto Birinci Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren maçta şampiyonluk mücadelesi veren Osmanlıspor ile Hatayspor Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Osmanlıspor zirve aşkına
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren maçta şampiyonluk mücadelesi veren Osmanlıspor ile Hatayspor kozlarını uzun bir bakımın ardından yeniden kapılarını açan Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bugün saat 16.00’da oynanacak zorlu mücadeleyi Süleyman Abay yönetecek. İki takım ligin ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelmiş o zorlu mücadelede iki ekipte sonucu değiştiremeyince mücadele 0-0 sona ermişti.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında sahasında Hatayspor’u ağırlayacak olan Osmanlıspor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde yapılan son antrenmana futbolcular ısınma koşusuyla başladı. Daha sonra gruplar halinde dönüşümlü olarak dayanıklılığa ve koordinasyona yönelik pas organizasyonunda bulunan sor sarılılar yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Bu zorlu maç öncesi Osmanlıspor 48 puanla üçüncü Hatayspor ise 44 puanla beşinci sırada bulunuyor.

HAKEM SÜLEYMAN ABAY

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Ligde 26. haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün saat 16.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan Osmanlıspor ile Hatayspor mücadelesini Süleyman Abay’ın yöneteceği açıklandı. Abay’ın yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Gökmen Olgaç yapacak. Maçın dördüncü hakemi Süleyman Soyutürk yaparken gözlemci Türkay Güdü ve temsilciliklerini de Şevket Uyar, Selim Arıcı ve Erhan Aslan yapacak.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.