Osmanlıspor'un adı değişti!

Eski ismiyle Osmanlıspor yeni adıyla Ankaraspor 2020-2021 Sezonu TFF Birinci Ligin ilk haftasında bu akşam sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek. Saat 19.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Emre Kargın yönetecek.

Osmanlıspor'un adı değişti!
Yayınlanma:
Güncelleme:

TAKIMIN İSMİ DEĞİŞTİ

İsim değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran Osmanlıspor’un bu talebi kabul edildi. Bundan sonra Osmanlıspor'un adı Ankaraspor olarak değiştirildi. Ankara ekibinin yeni logosu ve ismi, TFF tarafından tescil edildi. Hatırlanacağı üzere Başkent temsilcisi 2020-2021 sezonunda bu isimle mücadele edecek. Takımın ismi dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından 2014-2015 Sezonu öncesinde Osmanlıspor olmuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Ankaraspor bu akşam sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ali Güneş yönetiminde ısınma koşusuyla başlayan antrenman daha sonra kondisyon ve kuvvet antrenmanı ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde Eskişehirspor maçının taktiği üzerinde durulup yarı sahada taktik maç yapıldı. Hazırlıklarını tamamlayan mor sarılılar kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. İki takım arasında geçen sezon oynanan ilk maçı Eskişehirspor sahasında 3-2 kazanırken Ankara’da oynanan sezonun ikinci maçı ise karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermişti.

ankaraspor-31.jpg

HAKEM EMRE KARGIN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF Birinci Lig 2020-2021 ilk haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam 12 (Eylül Cumartesi) 19.00’da Osmanlı Stadı’nda oynanacak olan Ankaraspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Emre Kargın’ın yöneteceği açıklandı. Emre Kargın’ın yardımcılıklarını Baran Eraslan ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi Mehmet Terece, Gözlemcisi Süleyman Abay olacak. Bu maçın temsilciliklerini ise Mustafa Yılmaz, Timuçin Başar ve Selçuk Küçükoğlu yapacak.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.