Özbalta: Altı takım içinde olmak istiyoruz

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Keçiörengücü günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Mor menekşelerin teknik direktörü Serkan Özbalta, “Ligi ilk altı takım arasında bitirmek istediklerini” söyledi.

Özbalta: Altı takım içinde olmak istiyoruz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu sene yükseldiği TFF Birinci Lig’de büyük bir sürprize imza atan ve ilk yarıyı 28 puanla üçüncü sırada tamamlayan Keçiörengücü, sezonun devre arası çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. Günde çift antrenman yaparak hazırlanan mor menekşelerde tempo giderek yükseliyor. Keçiören’de hedef ilk yarıda yakaladığı çıkışı ikinci yarıda da sürdürmek.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da devam eden Keçiörengücü’nde tempo yükseliyor. Başkent’in mor beyazlı ekibi teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde sabah ve akşam olmaz üzere günde çift antrenman yaparak yarı hazırlıklarına devam ediyor. Futbolcular sabah yapılan antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Oldukça neşeli geçen antrenman kısa alanda pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde yarı sahada yapılan çift kale maç kıran kırana geçti. Futbolcuların moralli ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

keciorengucu-11-001.jpg

GOL YOLLARINDA SIKINTI ÇEKİYORUZ

Keçörengücü teknik direktörü Serkan Özbalta Antalya kampının üçüncü gününde önemli açıklamalarda bulundu. Özbalta şunları söyledi, “Bu sene girdiğimiz pozisyonları gole çevirmekte biraz sıkıntı yaşadık ve pozisyonları değerlendirmede zorlandık. İlk yarıda 15 gol attık. Bu da Keçiörengücü takımı karşı kaleye gidemiyor diye bir algı oluştu. Dışarıdan bakanlar böyle düşünebilir. Fakat onların bilmediği bizim maçlarımız bol pozisyonlu geçiyor. Fakat tek sıkıntımız topu filelerle buluşturamamak” dedi.

LİGİ ALTI TAKIM İÇİNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ

“Takım savunması ve defansta yaptığımız özveri arkadaşlarımızın gösterdiği performanstan da çok mutluyuz. Üçüncülüğümüzüm sırrı da buradan geliyor” diyen, Özbalta konuşmasını sürdürdü, “Biz ilk 6 takım içerisinde olmak istiyoruz büyün arzumuz ve isteğimiz bu. İkinci yarı ne gösterecek onu adım adım oynayacağımız maçlar gösterecek. Her bir maçımız bizi diğer maçlarda neler yapabileceğimizi hangi potanın içerisinde kalacağımızı belirleyecek. Antalya kampındaki çalışmalarımızdan ve oyuncularımızın performansından memnunum. Devre arasının kısa olması nedeniyle 8 günlük bir kamp yapmış olacağız. Kampı bir hazırlık maçıyla bitireceğiz. İnşallah sakatlıklar olmadan Ankara’ya güzel bir şekilde döneriz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.