Özköylü gitti Dalcı geldi

Spor Toto Birinci Lig’de bu sezon zirveyi hedefleyen Ankara temsilcisi Osmanlıspor yeni sezon hazırlıklarının Bolu etabını tamamlayarak Ankara’ya döndü.

Özköylü gitti Dalcı geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’de bu sezon zirveyi hedefleyen Ankara temsilcisi Osmanlıspor yeni sezon hazırlıklarının Bolu etabını tamamlayarak Ankara’ya döndü. Mor sarılılar ikinci etap çalışmalarını kendi tesislerinden sürdürecek ve oynayacağı hazırlık maçları ile sezona hazır girmek istiyor. Bolu etabını günde çift antrenman yaparak sürdüren mor sarılılar burada kondisyon depolayıp güç idmanları yaparak hazırlanmıştı. Ankara etabında ise daha çok hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan mor sarılıların maç programı önümüdeki

PENALTILARLA ELENMİŞTİ

Öte yandan Osmanlıspor’da uzun zamandır süren teknik direktör belirsizliği nihayet sona erdi. Geçen sene Spor Toto Birinci Lig play-off yarı finalinde Gazişehir Gaziantep'e penaltılarla kaybederek yarı elenen Ankara ekibinde sezon bitimiyle birlikte teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrılmış ve takımı yardımcı antrenörler çalıştırmış takım sezonu bu şekilde açmıştı. Osmanlıspor yönetim kurulu sezonu üçüncü bitirmesine karşın başarısız bulunan Özköylü ile yola devam etmeme kararı aldı.

OSMANLI DALCI’YA EMANET

Osmanlıspor Genel Menajeri Cenk Karayel, “Teknik direktör Osman Özköylü ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını takımı yeni sezonda Mustafa Dalcı’nın çalıştıracağını” söyledi. Karayel, “Mustafa Dalcı ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardıklarını ve yeni teknik direktörleri için önümüzdeki günlerde kulüp tesislerinde imza töreni düzenleneceklerini” ifade etti. Karayel açıklamışını şu sözlerle tamamladı, “Geçen sezon takımımızın başında yer alan Osman Özköylü ve ekibine teşekkür eder; yeni teknik direktörümüz Mustafa Dalcı’ya hoş geldin der başarılar dileriz” diyerek tamamladı.

MUSTAFA DALCI KİMDİR?

Mustafa Dalcı daha önce bir diğer Ankara takımı Bugsaş Spor’u çalıştırmış ve burada aldıkları başarılı sonuçlarla adından söz ettirmişti. 1 Temmuz 1973 yılında Sivas’ta doğan Mustafa Dalcı Bugsaş Spor, Dersim Spor ve BAK Spor Kulüplerinden teknik direktörlük yapmanın yanı sıra Kahramanmaraşspor’da antrenörlük, İstanbulspor’da hem alt yapı koordinatörlüğü yapmış hem de antrenörlük görevlerini sürdürmüştü. Küçükçekmecespor ve Bayrampaşaspor’da antrenörlük görevlerinden bulunan Mustafa Dalcı yeni sezonda Osmanlıspor ile büyük başarılara imza atmak için sözleşme imzaladı. Bizde Anadolu Gazetesi olarak yeni teknik direktörümüze başarılar diliyor mor sarılı takımı yeniden Spor Toto Süper Lige çıkaracağına inanıyoruz.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.