“Parlak” dönemi bitti

Süper Lig’in ilk haftasında sahasında Erzurumspor’a 2-1 yenilen Ankaragücü’nde beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Uzun yıllardır sarı lacivertli ekibin formasını terleten kaptan İlhan Parlak ile yollar ayrıldı.

“Parlak” dönemi bitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig’in ilk maçında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 2-1 yenilerek 2020-2021 Sezonuna hayal kırıklığı ile başlayan ve ligin 2. haftasını bay geçirecek olan MKE Ankaragücü çalışmalarına Beştepe Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Çift kale oynadılar

Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasında 90 dakika yer alan futbolcular iki gün izin verilirken diğer futbolcular teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışmasının ardından dayanıklılık çalışması yapan futbolcular, antrenmanı yarım sahada çift kale maçla tamamladı. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken hafif sakatlığı bulunan Milos Stanojevic çarşamba günü takımla birlikte çalışmalara katılacak. Sarı lacivertliler iki günlük iznin ardından bugün Beştepe Tesisleri’nde toplanarak çalışmalarına devam edecek.

ankaragucukapak.jpg

İlhan Parlak gitti

Öte yandan uzun yıllardır takım kaptanlığı yapan ve takımın Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan 33 yaşındaki İlhan Parlak takıma veda etti. MKE Ankaragücü, tecrübeli forvet İlhan Parlak ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz İlhan Parlak ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kendisine takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Kaç gol attı?

33 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Ankaragücü’nde 33 maçta forma giydi ve 7 gol 1 asistlik performans sergiledi. İlhan Parlak daha önce Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Kayserispor takımlarında da oynamıştı. Deneyimli ismin Süper Lig ve TFF 1. Lig'den kendisine ilgi duyan bazı takımlarla görüşme yapması bekleniyor. İlhan Parlak’ın ayrılmasında transfer yasağının kalkmasının ardından yeniden yapılanma çerçevesinde yolların ayrıldığı ifade ediliyor.

Yeni transferler katkı sağlayacak

MKE Kurumu Genel Müdürü Yasin Akdere, Ankaragücü’nün Beştepe Tesisleri’nde Başkanı Fatih Mert ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Kulübe başarılar dileyen MKE Kurumu Genel Müdürü Yasin Akdere, yapılan yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Mert, ziyaret ve desteklerinden ötürü konuğuna teşekkür etti.

ankaragucu-kutu-032.jpg

Eskişehirspor’dan nazik ziyaret

MKE Ankaragücü Kulübü’ne ziyaretler sürüyor. Hafta sonu Osmanlıspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç için Ankara’ya gelen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mustafa Akgören ve Yönetim Kurulu Üyeleri sarı lacivertli ziyaret ederek, takıma başarılar dilediler. Nazik ziyaretlerinden ötürü konuklarına teşekkür eden Başkan Fatih Mert, her iki kulüp içinde başarılı bir sezon olması dileğinde bulundu.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.