PFDK'da mesai yoğun

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk etti.

PFDK'da mesai yoğun
Yayınlanma:

Aralarında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da bulunduğu takımların PFDK'ya sevk edilme nedenleri açıklandı. Süper Lig'in 32. haftasında oynanan maçların ardından yapılan değerlendirmeler sonucunda Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Alanyaspor 'talimatlara aykırı hareketi' gerekçesiyle, Adana Demirspor, Kayserispor ve Alanyaspor ise 'saha olayları' nedeniyle disipline gönderildi.

Ayrıca, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Samsunspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük 'çirkin ve kötü tezahüratı' gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilirken, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Metin Korkmaz'ın 'talimatlara aykırı hakareti' nedeniyle kurula gönderildiği belirtildi. Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Fatih Karagümrük futbolcusu Ryan Mendes'in 'kural dışı hareketi' ve Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin Galatasaray müsabakasındaki 'sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle de disipline gönderildiği ifade edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.