PTT, Eczacıbaşı’na direnemedi

Başkent temsilcisi PTT, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde deplasmanda Eczacıbaşı Dynavit’in konuğu oldu.

PTT, Eczacıbaşı’na direnemedi
Yayınlanma:

Başkent temsilcisi PTT, Misli.com Sultanlar Ligi’nin 19. hafta mücadelesinde deplasmanda Eczacıbaşı Dynavit’in konuğu oldu. Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanan ve 87 dakika süren mücadeleyi Caner Çildir, Selçuk Görmen hakem ikilisi yönetti. Eczacıbaşı Dynavit sahadan 22-25, 25-11, 25-8 ve 25-21’lik set skorlarıyla 3-1 galip ayrıldı.

DEPREMZEDELER UNUTULMADI

Eczacıbaşı Dynavit, 6 Şubat’ta ülkemizde meydana gelen depremde etkilenen çocuklar için maça gelen tüm taraftarlarına yanlarında oyuncak getirme çağrısında bulundu. Maç öncesinde her maç olduğu gibi “Geçmiş olsun Türkiye” pankartıyla sahada olan Eczacıbaşı Dynavit, 50 depremzede çocuğu da salonda ağırladı.

Mücadeleye Eczacıbaşı Dynavit’in rotasyon ağırlıklı çıkarken PTT tam kadro çıktı. Büyük çekişmeye ve mücadeleye sahne olan bu setin son bölümünde etkili servisler kullanan PTT 30 dakika süren seti 22-25 alarak 0-1 öne geçti. İkinci sette oyuna dahil olan Tijana Boskovic ve Maja Ognjenovic ile maça tekrar ağırlığını koyan turuncu beyazlılar rakibine nefes aldırmayıp 17 dakika süren seti 14 sayı farkla 25-11 kazanıp durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sette Eczacıbaşı Dynavit oyuna ağırlığını koyup hem etkili servis attı hem de Tijana Boskovic ile etkili olup 17 dakika süren bu seti de 25-8 gibi açık bir farkla alarak 2-1 öne geçti. Aldığı 6 sayıyla orta oyuncu Yasemin Güveli ön plana çıkan isimlerden biri oldu.

BOSKOVIC EN SKORER

Çekişmeli rallilere sahne olan dördüncü setin son bölümünde etkili servisler kullanan ve 23 dakika süren bu seti de 25-21 kazanan Eczacıbaşı Dynavit karşılaşmayı 3-1 kazandı. Turuncu beyazlılar galibiyetle beraber kazanma serisini 19 maça çıkarıp yenilgisiz liderliğini sürdürürken PTT ise 12’inci yenilgisini aldı. Aldığı 21 sayıyla takım kaptanlarından Tijana Boskovic günün en skorer ismi oldu. 13 sayıyla Saliha Şahin ve 11 sayıyla Yasemin Güveli galibiyette önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular, 8 servis ve 11 blok sayısı elde etti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.