PTT Karayolları'nı 3-1 ile geçti

Ligi'nin 10. haftasında iki Ankara takımı PTT ile Karayolları'nı karşı karşıya getiren mücadeleyi 3-1’lik skorla kazanan PTT haftayı üç puanla kapattı.

PTT Karayolları'nı 3-1 ile geçti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ligi'nin 10. haftasında iki Ankara takımı PTT ile Karayolları'nı karşı karşıya getiren mücadeleyi 3-1’lik skorla kazanan PTT haftayı üç puanla kapattı. TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi Zeki Bocutçu ve Ali Sarıkuzu hakem ikilisi yönetti. Mücadelenin ilk setinde etkili servis atan ve köşe hücumlarından hata yapmayan Karayolları seti 20-25 alarak 0-1 öne geçti.

İkinci setten itibaren oyuna ağırlığını koyan PTT ikinci sette rakibin savunmada çok hatması ve servis kaçırması sonrası seti 11 sayı farkla 25-14 alarak durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette de oyundaki üstünlüğünü sürdüren PTT bu seti de 25-22 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü sette oyundan iyice düşen Karayolları karşısında rahat bir oyun ortaya koyan PTT bu seti de 25-19 alarak seti ve maçı 3-1 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

FENERBAHÇE GALİP GELDİ

Misli.com Sultanlar Ligi’nde 10. hafta, bugün oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi. Haftanın derbi mücadelesinde Fenerbahçe Opet ile Galatasaray HDI Sigorta karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli ekibin üstünlüğü altında geçen mücadele 3-0 Fenerbahçe lehine sona erdi.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Zeki Bocutçu, Ali Sarıkuzu

PTT: Mejia, Su Zent, Dimitrova, Ceyda Aktaş, Bahar Akbay, Cansu Aydınoğulları (Simay Kurt, Merve Tanyel, Aysun Suna Alan)

KARAYOLLARI: Havili, Ezgi Akyaldız, Ayçin Akyol, Tutku Burcu Yüzgenç, Tuğçe Ceyhan, Gerasymova (Gülçin Doğan, Abbott, Seliş Selvi, Kübra Kegan, Ezgi Kara)

SETLER: 20-25, 25-14, 25-22, 25-19

SÜRE: 113 dakika (27, 23, 33, 30)

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.