Pursaklar Belediyesi sporcularından Hokey Şampiyonası başarısı

Pursaklar Belediyesi Spor Kulübü'nün genç sporcuları, Ankara İl Okullararası Hokey Şampiyonası'nda başarılarıyla turnuvaya damga vurdu.

Pursaklar Belediyesi sporcularından Hokey Şampiyonası başarısı
Yayınlanma:

Pursaklar Belediyesi Spor Kulübü'nün genç sporcuları, Ankara İl Okullararası Hokey Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti. Bu başarılı mücadeleleri sayesinde takım, şampiyonada önemli bir yer elde etti ve turnuvaya damgasını vurdu.

pursak.jpg

Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Erkekler), Şehit Büyükelçi Daniş Tunalıgil M.T.A.L. (Erkekler), Dede Korkut Anadolu Lisesi (Erkekler), Pursaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kızlar), Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi (Kızlar), Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu (Erkekler), Saray Ortaokulu (Kızlar) takımlarında mücadele eden ve alt yapı eğitimlerini Pursaklar Belediye Spor Kulübü'nde yer alan genç sporcular, Ankara İl Okullararası Hokey Şampiyonası’nda dereceye girmeye hak kazandı.
Aldıkları başarılı sonuçlardan sonra Başkan Ertuğrul Çetin’i ziyaret eden genç sporcular, yaşadıkları mutluluğu dile getiren, Pursaklar Belediyesi Spor Kulübü’nün sağladığı imkanlardan dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.

“SPORCU GENÇLERİMİZİN HER ZAMAN TAKİPÇİSİYİZ”

Pursaklar Belediyesi Spor Kulübü'nün tüm branşlarda fark oluşturacak, sporcuları yetiştirmek için büyük gayret sarf ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Ankara İl Okullararası Hokey Turnuvası'nda dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyorum. Birçoğunu Pursaklar Belediyesi Spor Kulübümüzün yetiştirdiği; sporcu gençlerimizin her zaman takipçisiyiz, yanlarındayız. Türkiye genelinde yapılacak elemelerde başarılar diliyorum. Bizler, gençlerimizi ve çocuklarımızı sporla buluşturmaya ve ülkemize hizmet etmeleri için hazır hale getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.