Real Madrid ve Mbappe için mutlu son yakın: Arap saçı çözüldü Mbappe Madrid yolcusu!

Real Madrid'in transfer masasında uzun süredir süregelen ve merakla beklenen Kylian Mbappe transferinde önemli bir adım atıldığı iddia ediliyor. Madrid ekibi uzun zamandır yolunu gözlediği Mbappe'ye kavuşuyor.

Real Madrid ve Mbappe için mutlu son yakın: Arap saçı çözüldü Mbappe Madrid yolcusu!
Yayınlanma:

Fransız basını, Real Madrid'in 25 yaşındaki yetenekli futbolcuyla anlaşmaya vardığını öne sürdü.

Mbappe'nin Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması, transfer spekülasyonlarını daha da kızıştırmıştı. Futbolcunun yeni bir kontrat imzalamayı reddetmesi üzerine takımdan ayrılma kararı alması, uzun süredir devam eden transfer dedikodularına ivme kazandırdı.

İsmi sık sık Real Madrid ile anılan dünya yıldızı Mbappe'nin transfer düğümü çözülüyor. Son gelişmeler ise Real Madrid'in genç yıldızla anlaşmaya vardığı yönünde. FootMercato'nun iddiasına göre, Real Madrid Mbappe ile anlaşmayı sağladı ve Fransız oyuncunun gelecek sezon Real Madrid formasıyla sahaya çıkacağı öne sürüldü.

Geçtiğimiz transfer pencerelerinde PSG ile sözleşmesini uzatan Mbappe'nin bu kez başka bir sürprize imza atabileceği belirtiliyor. Bu gelişmeler, futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği ve adeta transfer bilmecesine dönüşen Mbappe-Real Madrid spekülasyonlarının yeni bir başlangıcı olabilir.

Kylian Mbappe Paris Saint-Germain'deki etkileyici performansı ile dikkat çekti. 284 resmi maçta 237 gol, 101 asist yapan Fransız yıldız, bu transfer döneminde Real Madrid'in yolunu tutabilir...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.