Real Madrid'li Rodrygo golleriyle kupayı getirirken evi soyuldu

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Rodrygo’nun Madrid’deki evi soyuldu. Rodrygo’nun Kral Kupası’nda sahada mücadele ettiği sırada evine hırsız girdiği bildirildi.

Real Madrid'li Rodrygo golleriyle kupayı getirirken evi soyuldu
Yayınlanma:

Rodrygo, Sevilya’daki La Cartuja Stadı’nda Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan maçta sahadayken, Madrid’deki evine hırsız girdi.

İspanyol gazetecilerin polis kaynaklarından aktardığı bilgilerde, Real Madrid forması giyen Rodrygo Goes’in Madrid’deki evinin soyulduğu kaydedildi. Evinin soyulduğu sıralarda Rodrygo ise sahada Real Madrid’e Kral Kupası’nı getiren golleri atıyordu. Rodrygo’nun evinin bulunduğu sitedeki güvenlik görevlisinin ihbarı sonrası olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Ekipler eve girdiklerinde bazı odaların darmadağın olduğunu gördüklerini kaydetti. Brezilyalı yıldız Rodtygo’nun evinden neler çalındığı bilgisi ise henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.

real.jpg

İspanya’da son yıllarda bu tür hırsızlık olayları giderek artıyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan başka futbolcular da var. Geçen yıl benzer hırsızlık olayları Rodrygo’nun takım arkadaşları Real Madridli Benzema ve Dani Carvajal’in başına da gelmişti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.