Road Race Kırıkkale bugün TRT Spor ekranlarına konuk oldu: Kırıkkale gurur oldu!

Kırıkkale'de düzenlenen, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Federasyon Asbaşkanı Bahattin Akyön'ün önemli rol oynadığı Road Race yarışları bugün saat 14.45’te TRT Spor ekranlarının sevilen programı ''Özel Dosya''da yayınlandı.

Road Race Kırıkkale bugün TRT Spor ekranlarına konuk oldu: Kırıkkale gurur oldu!
Yayınlanma:

Kırıkkale Road Race 2.2 bisiklet yarışlarına ev sahipliği yaptı. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kırıkkale Valiliği himayelerinde düzenlenen Road Race yarışları 10 Haziran 2023 tarihinde Kırıkkale’de start almıştı. Etkinliği dünyanın her yerinden sporcular katılırken Kırıkkale ev sahipliğiyle alkışları topladı. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Federasyon Asbaşkanı Bahattin Akyön'ün de önemli rol oynadığı etkinlik Kırıkkale'ye katkı sağlamaya devam etti. Bugün saat 14:45'te TRT Spor ekranlarının sevilen programı Özel Dosya'da Kırıkkale’de düzenlenen Road Race yarışları yayınlandı.

kirikkale.jpg

KIRIKKALE GURURU TRT SPOR YILDIZ EKRANLARINDA...

Kırıkkale, Road Race 2.2 bisiklet yarışlarına ev sahipliği yaparak harika bir etkinlik düzenledi. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Federasyon Asbaşkanı Bahattin Akyön'ün girişimleri ve Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kırıkkale Valiliği himayelerinde düzenlenen Road Race yarışları büyük ilgi gördü.

kirikkale2.jpg

''KIRIKKALE ÖZEL DOSYASI''

Kırıkkale Road Race 2.2 bisiklet yarışları TRT Spor Yıldız ekranlarında ''Özel Dosya'' programıyla seyirci ile buluştu. Kırıkkale'de düzenlenen etkinlik 10 farklı ülkeden 100'lerce sporcuya ev sahipliği yaptı. Programda Kırıkkale'de gerçekleştirilen yarışlar seyirci ile buluştu.

kirikkale3.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.