Şahin: Sizlerle gurur duyuyorum

Ankara Valisi Vasip Şahin, Liselerarası Dünya Voleybol Şampiyonası’nda namağlup şampiyon olan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımına ziyarette bulundu.

Şahin: Sizlerle gurur duyuyorum
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Valisi Vasip Şahin, Liselerarası Dünya Voleybol Şampiyonası’nda namağlup şampiyon olan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımına ziyarette bulundu. Şahin elde edilen başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek öğrencileri kutladı.

Brezilya’nın ev sahipliğinde düzenlenen Liselerarası Dünya Şampiyonası’nda namağlup şampiyon olan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda büyük bir coşkuyla karşılandı. TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyetinin yer aldığı kafileyi, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan, TVF Denetleme Kurulu Üyesi Umut Bağlı ve TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, basın mensupları ve oyuncuların aileleri çiçeklerle karşıladı.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Namağlup Türkiye şampiyonu olarak Dünya Şampiyonası’na katılan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı, finalde Tayvan karşısında 2-1 geriye düştüğü mücadelede muhteşem bir geri dönüşe imza atıp sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak namağlup dünya şampiyonu olmuştu. TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı ayrıca, Dünya Şampiyonası’nda oynadığı 6 karşılaşmada rakiplerine yalnızca 3 set vererek te büyük bir başarıya imza attı.

ŞAHİN’DEN KUTLAMA ZİYARETİ

Ankara Valisi Vasip Şahin, Brezilya’da düzenlenen Liselerarası Dünya Voleybol Şampiyonası’nda namağlup şampiyon olan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı’nı kutlamak amacıyla ziyarette bulundu. Ziyareti esnasında TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı sporcularıyla bir araya gelen Ankara Valisi Şahin elde edilen başarıdan dolayı gurur duyduklarını belirterek öğrencileri kutladı.

voleybol-12-001.jpg

HEDİYE TAKDİM ETTİ

TVF Spor Lisesi ziyareti sonrasında Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı da makamında ziyaret eden Vali Şahin, önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılacak Milletler Ligi Finalleri organizasyonu hakkında da bilgiler aldı. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonunda Ankara Valisi Şahin, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.