Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Şampiyonlar Ligi finali nerede, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda?

İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi tüm dünyada heyecan başladı. Peki, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Şampiyonlar Ligi finali nerede? Şampiyonlar Ligi finali saat kaçta? Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? İşte cevaplar...

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Şampiyonlar Ligi finali nerede, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda?
Yayınlanma:
Güncelleme:

2023 Şampiyonlar Ligi finali heyecanı bu sene İstanbul'da yaşanacak. Manchester City ve İnter takımlarının karşı karşıya geleceği bu büyük final maçı için tarih ve diğer detaylar netleşti.

kupa-001.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi finali, 10 Haziran 2023 Cumartesi günü oynanacak. Bu tarihte futbolseverler büyük bir heyecanla bu önemli final karşılaşmasını izlemeye hazırlanıyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NEREDE?

Şampiyonlar Ligi finali, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek. Bu muazzam stadyum, futbolun en büyük etkinliklerinden birine ev sahipliği yapacak.

olimpiyat.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ SAAT KAÇTA?

Final müsabakası 10 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 22:00'da başlayacak. Ancak, normal süre sonucunda berabere kalınması durumunda maç uzatmalara gidecek. Uzatmalar sonucunda da eşitlik bozulmazsa kazananı belirlemek için penaltı atışları yapılacak.

cmkupa.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi finali canlı olarak EXXEN ve TV 8 kanallarından yayınlanacak. EXXEN ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak olan bu büyük karşılaşma, TV 8 ekranlarında şifresiz olarak izleyici ile buluşacak.

Futbolseverler, bu unutulmaz final müsabakasını heyecanla bekliyor ve hangi takımın kupayı kaldıracağını görmek için sabırsızlanıyor. Şampiyonlar Ligi finali, futbolun en büyük anlarından biri olmaya aday!

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.