Şampiyonlar Ligi heyecanı yarın kaldığı yerden devam ediyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı, son 16 turu maçlarıyla tekrar başlıyor. Avrupa'nın kulüp düzeyindeki en prestijli turnuvasının bu aşamasında yarın ve 14 Şubat Çarşamba günü olmak üzere 4 karşılaşma gerçekleşecek. Bu heyecan dolu tur, 20-21 Şubat tarihlerindeki müsabakalarla tamamlanacak.

Şampiyonlar Ligi heyecanı yarın kaldığı yerden devam ediyor!
Yayınlanma:

'Devler Ligi'nin son 16 turunda çeyrek finale yükselecek takımlar, 5-6 ve 12-13 Mart tarihlerindeki rövanş karşılaşmalarının ardından belli olacak.

Yarın, TSİ 23.00'te başlayacak olan son 16 turu ilk maçlarında Leipzig (Almanya) ile Real Madrid (İspanya) ve Kopenhag (Danimarka) ile Manchester City (İngiltere) karşı karşıya gelecek.

14 Şubat Çarşamba günü ise Lazio (İtalya) evinde Bayern Münih'ı (Almanya) ağırlarken, Paris Saint-Germain (Fransa) ise Real Sociedad'ı (İspanya) konuk edecek.

20 Şubat Salı ve 21 Şubat Çarşamba günlerinde de birbirinden heyecanlı maçlar izleyiciyle buluşacak. Inter (İtalya) ile Atletico Madrid (İspanya) ve PSV (Hollanda) ile Borussia Dortmund (Almanya) mücadelesi 20 Şubat'ta, Porto (Portekiz) ile Arsenal (İngiltere) ve Napoli (İtalya) ile Barcelona (İspanya) karşılaşması ise 21 Şubat'ta oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.