Şampiyonlar Ligi'nde ilk yarı finalistler bu akşam belli oluyor

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maçları bu akşam oynanacak iki maçla başlıyor. Bu akşam saat 22.00’da oynanacak maçlarda Chelsea evinde Real Madrid’i ağırlarken, Napoli sahasında Milan’ı konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk yarı finalistler bu akşam belli oluyor
Yayınlanma:

Chelsea ilk maçta 2-0 yenildiği İspanyol devi Real Madrid karşısında tur kovalayacak. Sezonu efsane ismi Frank Lampard’ın hocalığı ile tamamlayacak Londra ekibi evinde 3 farklı galibiyet arayacak. Lampard ve öğrencileri ligde oynadıkları son maçta da evinde Brighton’a mağlup oldu. Formsuz bir dönem geçiren Chelsea, yarı final için zorlu bir sınav verecek. Real Madrid ise Londra’ya 2-0’lık avantajla geliyor. Carlo Ancelotti ve öğrencileri bu avantajı koruyarak kendini bir kez daha yarı final turuna atmanın peşinde. Real Madrid bu deplasmana gelirken tek eksikle geliyor. F.Mendy dışında eksiği bulunmayan eflatun-beyazlılar İngiltere’de turlamak istiyor. Bu karşılaşma saat 22.00’da EXXEN ekranlarından naklen yayınlanacak.

chelsea-real.jpg

Akşamın bir diğer maçı ise Napoli-Milan…

İlk karşılaşmayı 1-0 kazanarak avantaj elde eden Milan, Diego Armando Maradona Stadyumu’na yarı final umuduyla gidiyor. Kırmızı-siyahlılar favori gösterilmedikleri bu turda ilk maçta galip gelmeyi başardı. Stefano Pioli’nin bu maç yararlanamayacağı tek isim Z.İbrahimovic olacak. Bu sezonun hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde flaş ekibi olan Napoli ise ilk maçta sürpriz bir mağlubiyet aldı. Bu yenilgiyi telafi etmek isteyen Spaletti ve ekibi yarı final için hedefe kitlenmiş durumda. Napoli’de K.Min-Jae ve Anguissa kart cezalısı olduğu için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. G.Simione’nin ise sakatlığı devam ediyor. Bu zorlu karşılaşma Saat 22.00’da EXXEN ve TV8,5 ekranlarından futbolseverler ile buluşacak.

napoli-milan.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.