Sanayinin Çırakları ödüllendirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları” projesi futbol turnuvasında ödüller sahiplerini buldu.

Sanayinin Çırakları ödüllendirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve Altındağ Örnek Stadında yapılan turnuva Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık’ın yönettiği final karşılaşmasıyla sona erdi.

sanayinin-ciraklari-11.jpg

HEDİYELERİ VERİLDİ

16 futbol takımının yarıştığı turnuvanın şampiyonu Erkut Simep Futbol Takımı oldu.  Çubuk Futbol Takımı ikinci olurken, üçüncü Erkut Salı, dördüncü Siteler Futbol Takımı oldu. Turnuvanın ödül töreni Ankara Green Park Otelde gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Okur, Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ferhat Türkoğlu ve Süper Lig Hakemi Ali Palabıyık’ın da katıldığı ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

sanayinin-ciraklari-12.jpg

TEŞEKKÜR ETTİLER

Mesleki eğitim merkezlerinde kayıtlı çıraklık eğitimi görmekte olan ve sanayide çalışan, yeterli sosyal faaliyet alanı bulamayan ve serbest zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirecek imkanlardan yoksun gençlere; sportif, sosyal ve kültürel faaliyet alanı temin etmek ve gençlerin yetenek ve potansiyellerinin geliştirilmesine ve keşfedilmesine katkı sunmak amacıyla başlatılan proje kapsamında çok güzel vakit geçirdiklerini aktaran çıraklar memnuniyetlerini ifade ederek Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

sanayinin-ciraklari-13.jpg

 

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.