Seri galibiyet zamanı

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 25. haftasının önemli maçında ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren iki takım MKE Ankaragücü ile Bursaspor kozlarını bu akşam Ankara Eryaman Stadyumu’nda paylaşacak.

Seri galibiyet zamanı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 25. haftasının önemli maçında ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren iki takım MKE Ankaragücü ile Bursaspor kozlarını bu akşam Ankara Eryaman Stadyumu’nda paylaşacak. Sarı lacivertlilerde hedef kardeş kulüp olarak gördükleri Bursaspor’u yenerek çıkışını sürdürme. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak zorlu mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek.

HEDEF GALİBİYET

Devre arasında yaptığı transferlerle adeta lige yeni bir başlangıç yapan MKE Ankaragücü son dört haftayı üç galibiyet bir beraberlikli tamamladı. Önce Kasımpaşa’yı 3-0 ardından evinde Erzurum Büyükşehir Belediye’yi uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 ve deplasmanda Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra son olarak yine deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Antalyaspor’u 4-2 yenerek haftayı üç puanla kapatan sarı lacivertliler Bursaspor maçını da kazanarak hem rakibinden ilk yarının rövanşını almak hem de rakibi ile arasındaki puan farkını korumak.

SEZONUN İLK MAÇI ANKARAGÜCÜ’NÜN

İki takım ligin ilk yarısında Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda Özgür Yankaya, Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık hakem üçlüsünün yönettiği 8. haftada karşı karşıya gelmişlerdi. Zorlu mücadeleden ev sahibi yeşil beyazlılar 22. dakikada Umut Meraş’ın ayağından bulduğu golle 1-0 galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini almıştı. Bu maçta Bursaspor'un ilk yarıda Diafra Sakho, uzatma dakikalarında da Lima ile bulduğu goller 'VAR' kararı sonrasında iptal edilmişti. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği mücadele dolu tribünler önünde oynanmıştı.

TAKIM KAMPA GİRDİ

Bu akşam Eryaman Stadyumu’nda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak kampa girdi. Sarı lacivertlilerin Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirdiği son antrenmana ısınma koşusu ile başladı daha sonra kısa alanda paslaşma ile sürdü. Dar yapılan çift kale maç oynayan futbolcular daha sonra şut çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde yapılan taktik maçın ardından yenileme koşusu ile sona erdi.

BAŞKAN ANTRENMANDA

Öte yandan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner yapılan son antrenmanı saha kenarından takip ederek takım hakkında teknik direktör Mustafa Kaplan’dan bilgi alıp başarılar diledi. Antrenmanı izlemeye gelen Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Yönetim Kurulu ve Nallıhan Ankaragücü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri sarı lacivertli futbolculara baklava ikram ederek hem ağızlarını tatlandırdılar hem de Bursaspor karşısında başarılar dilediler.

FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Ankara Eryaman Stadı’nda Bursaspor ile karşılaşacak olan sarı lacivertli takım düzenlenen moral yemeğinde buluştu. Düzenlenen yemeğe başta futbolcular olmak üzere yönetim kurulu ve teknik heyet bir restoranda düzenlene akşam yemeğinde bir araya geldi. Keyifli bir havada geçen yemekte bugün oynanacak olan Bursaspor maçının sohbeti damga vururken gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren keyifli yemek futbolcuların hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

HAKEM SERKAN ÇINAR

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam Eryaman Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan MKE Ankargücü ile Bursaspor arasındaki zorlu mücadeleyi deneyimli hakemlerimizden Serkan Çınar’ın yöneteceği açıklandı. Çınar’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi Alper Çetin olurken gözlemci Erol Ersoy, temsilciler ise Bozkurt Berker, Cengiz Akar ve Osman Kayaalp olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.