Sincan liderliği sevdi

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Bayram AKYER Süper Amatör Lig’de 8’inci hafta geride kaldı.

Sincan liderliği sevdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta iki Ankara takımı lider Sincan Belediyespor ile Gölbaşı Belediyespor karşı karşıya geldi.

SİNCAN BELEDİYE LİDER

Ligde oynadığı 8 maç sonunda yenilgi güzü görmeye ve 24 puanla lider durumda bulunan Sincan Belediyespor baştan sona üstün oynadığı maçta birisi ilk yarıda birisi inci yarıda attığı iki golle rakibini yenerek zirvedeki yerini korudu. Kırmızı beyazlılar 8 maç sonunda rakip filelere 24 gol atarken kalesinde 7 gol görüp artı 17 averaj yakaladı. Sincan Belediyespor geride kalan 8 hafta sonunda birbirinden güçlü rakiplerine gol yağdırırken ligin en az gol yiyin iki takımından birisi.

PROTOKOL TRİBÜNDE

Öte yandan Sincan Belediyespor ile Gölbaşı Belediyespor arasındaki zorlu mücadeleye protokol büyük ilgi gösterdi. Mücadeleyi Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kulüp Başkanı Lütfü Yılmaz, Özel Kalem Müdürü Osman Bostanoğlu, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyelerimiz ve çok taraftar tribünlerden izleyerek Gölbaşılı futbolculara destek verdiler.

sincan-11-001.jpg

GÖLBAŞI BEŞİNCİ

Maça kalede Ramazan Burak Döklü savunmada Ahmet Ekici, Serkan Seven, Mehmet Sarper Kıskaç, orta alanda Oktay Yüksel, Volkan Keti, Kubilay Karaca ve Hacı Adanur, Kutay Yüksel forvette Serhat Sağınç ve Ramazan Demir onbiri ile çıkan Gölbaşı Belediyespor güçlü rakibi ile ilk yarıda başa baş bir futbol ortaya koymasına karşın yaptığı küçük hatalar sonucu sahadan yenik ayrıldı. Savunmada yapılan hatalar sonucu haftayı puansız kapatan yeşil beyazlılar 17 puanla ligde 5’inci sırada bulunuyor. Gölbaşı Belediyespor bu yenilginin ardından ligdeki ilk yenilgisini aldı.

ÜÇ PUAN SİNCAN’IN

Maça iki takımda kontrollü bir oyunla başladı. Maçın ilerleyen dakikaları ile birlikte oyunda üstünlüğü ele alan Sincan Belediyespor 8’inci dakika öne geçti. Bu dakika içinde ani gelişen kırmızı beyazlı takımın atağından rakip futbolcuları çalımlayarak ceza sahasına giren Eşref Keçeci şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince devreyi Sincan Belediyespor 1-0 üstün tamamlayarak soyunma odasına gitti.

İkinci yarıya üstün başlayan yine ev sahibi Sincan Belediyespor oldu. Güçlü rakibi karşısında oyundaki hakimiyetini elden bırakmayan kırmızı beyazlılar yakaladığı çok sayıda gol fırsatından yararlanamadı. Gölbaşı Belediyespor kalecisi Ramazan Burak Döklü rakip ataklarda kalesinde devleşirken rakibin farkı açmasına izin vermedi. Maçın 65’inci dakikasından Sincan Belediyespor farkı ikiye çıkardı. Bu dakika için gelişen atakta köşe vuruşu kazanan Sincan’da Gölbaşı savunması arasından iyi yükselen Mehmet Fehmi Aslan güzel bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderip durumu 2-0’a getirdi. Mücadelede iki takımın atakları sonucu değiştirmeyince lider Sincan rakibini 2-0 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

 

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.