Son gülen Karayolları

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 2’inci haftası birbirinden zevkli ve çekişmeli karşılaşmaların ardından sona erdi.

Son gülen Karayolları
Yayınlanma:
Güncelleme:

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 2’inci haftası birbirinden zevkli ve çekişmeli karşılaşmaların ardından sona erdi. Haftanın derbi maçında son şampiyon Vakfıbank deplasmanda Eczacıbaşı Dynavit’i büyük heyecana sahne olan mücadelede 3-2 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Öte yandan Misli. Com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden üç Başkent ekibi PTT Spor ile Karayolları haftayı galibiyetle kapatmasını bildi.

SON GÜLEN KARAYOLLARI

Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi 2. hafta maçında Karayolları, sahasında konuk ettiği Bolu Belediyespor’u 3-2 yenerek ikinci maçında ilk galibiyetini aldı. TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan ve 145 dakika süren mücadeleyi Ayşim Erginay, Ali Sarıkuzu hakem ikilisi yönetti. Baştan sona büyük bir çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadelenin tie-break setinde rakibine üstünlük sağlayan Karoyalları parkeden iki puanla ayrılmasını bildi.

ÇEKİŞMELİ BAŞLADI

Karayolları ile Bolu Belediyespor arasındaki mücadelenin ilk setinde etkili servis kullanan Karayolları köşe hücumlarından rakibin bloklarını rahat geçerek bu seti 25-19 alarak 1-0 öne geçti. İkinci set büyük çekişmeye sahne oldu. Setin son bölümüne kadar iki takımda savunmada hata yapmazken set sonunda servislere yüklenen Bolu Belediyespor bu seti 22-25 alarak durumu 1-1’e getirdi.

MAÇ TİE-BREAK’A GİTTİ

Üçüncü sette heyecan ve çekişme doruktaydı. Setin son iki sayısında hata yapmayan Karayolları bu sezi 26-24 alarak 2-1 öne geçti. Dördüncü bu kez Bolu Belediyespor üstünlüğü vardı. Etkili servis atan konuk ekip savunmada hata yapmayınca seti 19-25 alarak maçı tie-break setine taşıyıp durumu 2-2’ye getirdi. Tie-break setine Karayolları etkili servis atıp savunmada muhteşem bir performans ortaya koydu. Set sonunda hem üç metre çizgisinin gerisinden hem de köşe hücumlarından bulduğu sayılarla Karayolları bu seti 15-12 maçı da 3-2 kazanarak haftayı iki puanla kapattı.

SALON: TVF Başkent

HAKEMLER: Ayşim Erginay, Ali Sarıkuzu

KARAYOLLARI: Gizem Mısra Aşçı, Tuğçe Ceyhan, Ayçin Akyol, Gözde Yılmaz, Merve Nezir, Gerasymova (Gülçin Doğan, Yasemin Özel, Kübra Kegan, Fatmanur Yılmaz)

BOLU BELEDİYESPOR: Kharchenko, Burcu Şentürk, Calderon, Ceren Baysal, Havlickova, Elif Uzun (Özlem Güven, İdil Naz Kanbur, Şeyma Dilan Öztürk, Çağla Salih, Irmak Gökçen)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.