Spor Toto fırsat tepti

Hentbol Erkekler Süper Lig 16. haftasında şampiyonluk mücadelesi Spor Toto ile Beykoz Belediyesi GSK 23-23 beraber kaldı.

Spor Toto fırsat tepti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hentbol Erkekler Süper Lig 16. haftasında şampiyonluk mücadelesi Spor Toto ile Beykoz Belediyesi GSK 23-23 beraber kaldı. Başkent ekibi bu beraberlik sonrası şampiyonluk yolunda büyür bir avantajı ikinci sıradaki Beşiktaş’a kaptırdı. Başkent ekibi Spor Toto bir ara farkı 5 sayıya çıkarmasına karşın bu üstünlüğünü maç sonuna taşıyamayınca beraberliğe razı oldu.

SPOR TOTO İKİNCİ

Spor Toto oynadığı 16 maç sonunda 13 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonrası topladığı 28 puanla lider durumdu bulunurken, Beşiktaş Aygaz ise 15 maç sonunda 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi sonrası topladığı 26 puanla ikinci sırada bulunuyor. Üçüncü sıradaki Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü de 16 maç sonunda 12 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak zirve takibini sürdürdü.

FARK BEŞE ÇIKTI

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısı başa baş bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı gollerle geçen ilk yarının 18. dakikasında Beykoz Belediyespor'dan Yakup Yaşar Simsar rakibine yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart görürken, devre 11-9 Spor Toto'nun üstünlüğüyle tamamlandı.

FARKI KORUYAMADI

İkinci iyi başlayan Başkent ekibi Spor Toto bir ara farkı 5 sayıya çıkarıp yakaladığı avantajı maç sonuna taşıyamadı. Son 10 dakika kala 20-20 beraberliği sağlayan Beykoz Belediyespor da skor üstünlüğünü ele alsa da sahadan galibiyetle ayrılamadı. 23-23 berabere biten maç sonunda her iki takımda birer puana razı oldu ve Spor Toto liderliği korudu. Spor Toto adına bu maçta Emre Keskin 3, İbrahim Üçdağ 2, Durmuş Ali Tınkır 6, Veli Kara 1, Halil İbrahim Öztürk 1 ve maçın en skorer ismi olan Tuğber Çatkın 9 gol atmasına karşın takımının berabere kalmasına engel olamadı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.