Spor Toto set vermedi: 3-0

Başkent temsilcisi Spor Toto Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 5. Haftasında sahasında Fenerbahçe HDI Sigorta'yı 3-0 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı.

Spor Toto set vermedi: 3-0
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent temsilcisi Spor Toto Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 5. Haftasında sahasında Fenerbahçe HDI Sigorta'yı 3-0 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Başkent Voleybol Salonu’nda pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan mücadele büyük çekişmeye ve heyecana sahne oldu. Burhan İlhan ve Erkan Sarı hakem ikilisinin yönettiği mücadele 87 dakika sürdü.

BÜYÜK MÜCADELE

Spor Toto Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 5. Haftasında son şampiyon Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımını konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleye iyi başlayan Spor Toto oldu. Başkent ekibi 30 dakika süren ilk sette Brezilyalı smaçörü Wallace ile etkili olarak 27-25 alarak 1-0 öne geçti. Bu sette özellikle köşe hücumlarından ve orta oyuncuları ile rakibinden ilk seti almayı başardı.

WALLACE YILDIZLAŞTI

İkinci set karşılıklı sayılarla başlarken Spor Toto üstünlüğü set sonuna kadar rakibine kaptırmadı. Her iki takımda seti kazanma için büyük bir mücadele ortaya koyarken set sonunda etkili servis atıp savunmada hata yapmayan Başkent ekibi 29 dakika seti 25-23 alarak 2-0 öne geçti. Üçüncü set yine Başkent ekibinin üstünlüğü altında geçti. Brezilyalı üç smaçöre ile Fenerbahçe’nin direncini kıran Spor Toto 28 dakika süren bu seti de 25-22 alarak parkeden 3 puanla ayrıldı.

SALON: Başkent

HAKEMLER: Burhan İlhan, Erkan Sarı

SPOR TOTO: Wallace, Bruno, İbrahim Emet, Oğulcan Yatgın, Ferreira, Kemal Kayhan (Deniz İvgen)

FENERBAHÇE HDI SİGORTA: Vigrass, Metin Toy, Hidalgo, Emre Batur, Ulaş Kıyak, Hoag (Hasan Yeşilbudak, Ahmet Karataş, İzzet Ünver, Hasan Sıkar)

SETLER: 27-25, 25-23, 25-22

SÜRE: 87 dakika (30, 29, 28)

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.