Spor Toto son 16’ya kaldı

Spor Toto Ankara’nın olmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar 2020 Erkekler CEV Challenge Kupası’ndaki son 32 turu rövanş maçında sahasında konuk ettiği Kosova’nın K.V. Luboteni Ferizaj takımını 3-0 mağlup ederek adını son 16 takım arasına yazdırdı.

Spor Toto son 16’ya kaldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Zayıf rakibi karşısında üç set boyunca zorlanmayan Başkent ekibi setleri açık farkla kazanarak rakibini kupadan eledi.

İLK MAÇ 3-0 BİTMİŞTİ

TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan ve 57 dakika süren mücadeleyi Irina Saks (Estonya) ve Erol Akbulut (Türkiye) hakem ikilisi yönetti. Zayıf rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Spor Toto karşılaşmanın setlerini 25-11, 25-11 ve 25-19 alarak rakibini kupanın dışına itti. Kosova’da oynanan ilk maçı da 11-25, 15-25 ve 13-25 setlerle 3-0 kazanan Spor Toto adını ilk onaltı takım arasına yazdırmasını bildi. Temsilcimiz, son 16 turunda Hebar Pazardzhik-Aluron Virtu CMC Zawiercie eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

SETLER FARKLI BİTTİ

İlk sete iyi servis atarak başlayan Spor Toto zayıf rakibi karşısında zorlanmadan 25-11 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de bariz kırmızı beyazlı ekibin üstünlüğü vardı. İlk set gibi ikinci settede savunmada ve hücumda kusursuza yakın bir performans sergileyen Spot Toto bu seti de 25-11 alarak 2-0 öne geçti. Son sette daha ziyade fazla forma şansı bulamayan ve genç oyuncularına şans veren Spor Toto bu seti de 25-19 alarak maçı 3-0 kazanmasını bild

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.