Süper Kupa yarım kaldı: TFF, Fenerbahçe'nin cezasını netleştirdi!

Şanlıurfa'daki Süper Kupa karşılaşmasında yaşanan olaylar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'ye vereceği ceza netlik kazandı.

Süper Kupa yarım kaldı: TFF, Fenerbahçe'nin cezasını netleştirdi!
Yayınlanma:

Suudi Arabistan'da yapılması planlanan ancak ertelenen organizasyonun ardından Türkiye'de düzenlenen maçta, Fenerbahçe'nin çekildiği dakikalarda yaşananlar futbol camiasını şaşkına çevirdi.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe, maçın oynanma durumuna yönelik bazı talepleri olduğunu belirterek bu konuda federasyona başvurdu. Ancak bu talepler kabul edilmediği için sarı-lacivertli takım, maça U19 takımıyla çıktı ve maçın henüz başlamasının ardından sahadan ayrıldı. Maçın hakemi, uzun süre bekledikten sonra Fenerbahçe'nin geri dönmeyeceğine kanaat getirerek maçı tatil etti.

CEZA ŞEKİLLENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun önünde şimdi, maçla ilgili raporların beklenmesi ve Disiplin Kurulları'nın göreve başlaması var. Disiplin Kurulları, yaşananların ardından Fenerbahçe'ye hükmen mağlubiyet ve Türkiye Kupası'na bir sene katılmama cezası verecek. Bu kararın TFF Yönetim Kurulu tarafından onaylanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.