Süper Lig'de bir teknik direktör daha görevden alındı: Konyaspor, Fenerbahçe maçı öncesi Omerovic'le yolları ayırdı

Süper Lig takımlarından Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'de bir teknik direktör daha görevden alındı: Konyaspor, Fenerbahçe maçı öncesi Omerovic'le yolları ayırdı
Yayınlanma:

Kulübün resmî açıklamasına göre, TÜMOSAN Konyaspor, Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldı. Bu karar, Konyaspor'un ligin 35. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktörüyle yollarını ayırması anlamına geliyor.

Yeşil beyazlı ekipten yapılan açıklamada, deneyimli teknik adamın katkıları için teşekkür edilirken, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileyerek ayrılık dile getirildi.

62 yaşındaki Bosnalı teknik adam, Konyaspor'un başında toplamda 17 maçta görev yapmış, 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etmişti.

Konyaspor, teknik direktör Hakan Keleş ile yollarını ayırmasının ardından 16 Ocak 2024 tarihinde daha önce Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Fahrudin Omerovic'ı takımın başına getirmişti. Ancak, takımın istenilen performansı sergileyememesi sonucunda kulüp yönetimi, Omerovic ile yollarını ayırma kararı aldı.

Bu ayrılık sonrasında, yeşil-beyazlı ekibin sezon sonuna kadar sportif direktör Ali Çamdalı'nın takımı yönetmesi bekleniyor. Konyaspor yıllardır istikrarlı şekilde yer aldığı Süper Lig'de son 4 maçta 3 kez kaybetti ve bu sezon toplamda 34 maçta 36 puan elde etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.