Taekwondo ustaları Ankara’ya geliyor

Extreme Taekwondo’nun mucidi Shin Min Cheol, Türkiye’ye geliyor.

Taekwondo ustaları Ankara’ya geliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Taekwondo Poomsae’de Dünya ve Avrupa Şampiyonu Kübra Dağlı ve Extreme Taekwondo’nun mucidi Güney Koreli Shin Min Cheol, Red Bull Uçan Tekme kapsamında Türkiye’nin ustasını bulmak için bir araya geliyor.
İkili, 9 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek Red Bull Uçan Tekme Türkiye Finali öncesi 7 Ekim’de Eskişehir’de, 8 Ekim’de de İstanbul’da düzenlenecek eğitimlerde taekwondo tutkunlarıyla buluşacak ve tecrübelerini aktaracak. Eskişehir ve İstanbul eğitimlerine kayıtlar Redbull.com/ucantekme adresinde devam ediyor. 

TÜRKİYE USTASINI ARAYACAK

Extreme Taekwondo’nun mucidi Shin Min Cheol, Türkiye’ye geliyor. Yaptığı inanılmaz hareketlerle büyük yankı uyandıran ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Güney Koreli sporcu, Red Bull Uçan Tekme kapsamında Taekwondo Poomsae’de Dünya ve Avrupa Şampiyonu Kübra Dağlı ile birlikte Türkiye’nin ustasını arayacak. 

32 YARIŞMACIYLA BİRLİKTE 9 EKİM’DE ANKARA’DA 

Yaklaşık 1 aydır sosyal medya üzerinden bir yarışma düzenleyen ikili, verdikleri hareketleri en iyi şekilde yapan 32 yarışmacıyla birlikte 9 Ekim’de Ankara, Divan Çukurhan’da gerçekleştirilecek Türkiye Finali’nde buluşacak ve tecrübelerini aktaracak. Başkentteki finali ilk sırada tamamlayan taekwondocu, Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi gelecek sene Güney Kore’de düzenlenecek Red Bull Kick It’te temsil etme şansı yakalayacak.


 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.