TED Kolejliler iddialı geliyor

Bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Lig'de mücadele edecek olan TED Ankara Kolejliler A Erkek Voleybol takımında imzalar atılmaya devam ediyor.

TED Kolejliler iddialı geliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kurduğu iddialı kadrosu ile şampiyonluk adaylarından birisi olan Kolejliler için kulüp binasında gerçekleşen imza törenine Başkan Z. Kerem Mağdenli ve Yönetim Kurulu üyeleri Tulga Dal ile Özgür Sulkalar katıldı.

ted-kolejliler1.jpg

Baş antrenörlüğünü Aytuğ Pehlivan'ın yapacağı takımın yardımcıları ise Ertan Ertekin ve Beyza Şanal. A Milli takım sporcusu Sabit Karaağaç'ın kaptanlığındaki kadroda Mert Sönmezgül, Rıza Cem Akgün, Mahir Can Tosun, Berk Çetin, Rifat Çağatay Kale, Fırat Tok, Berk Baran Akgöl, Yusuf Seven, Emir Güleç, Çağatay Ok gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra altyapımızdan yetişen Tan Doğan, Alican Ak, Zafer Er yer almakta.

BAŞARILAR DİLİYORUM

İmza töreninde konuşan TED Ankara Kolejliler Kulübü Başkanı Kerem Mağdenli şunları söyledi, “Geçtiğimiz sezon verdiği iyi mücadeleler sonucu  2.Lig’e yükselen takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Tecrübeli sporcuların yanı sıra genç yeteneklerden oluşan kadronun formamızı en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tam” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.