Telekom Fenerbahçe’yi ağırlıyor

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin üçüncü haftası birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlarla başlıyor

Telekom Fenerbahçe’yi ağırlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ligde mücadele eden iki Ankara ekibi rakipleri karşısında kazanmak için parkeye çıkacak. Türk Telekom Ankara Spor Salonu’nda saat 20.00’de İstanbul temsilcisi Fenerbahçe Beko’yu konuk ederken, OGM Ormanspor ise deplasmanda Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’un konuğu olacak.

TELEKOM İYİ BAŞLADI

Bu sene kadrosunu baştan aşağı yenileyen ve yabancı oyuncularının tamamına yakının değiştiren Türk Telekom lige fırtına gibi başladı. Mavi Kaplanlar ligin ilk haftasında Galatasaray’ı 78-76 yenerek sezona galibiyetle başlamış ardından ikinci haftada bu kez deplasmanda çok zorlanmasına karşın Afyon Belediyespor'u 82-78 yenerek ikide iki yapmıştı. Mavi beyazlılar bu hafta kendi seyircisi önünde ligin güçlü temsilcilerinden Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Ankara ekibinde hedef ligde ikide iki yapan fakat Euroleague kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe karşısında parkeden galip ayrılmak.

turk-telekom-3.jpg

ORMANSPOR MORAL ARIYOR

Ligin yeni takımlarından bir diğer Ankara ekibi OGM Ormanspor üçüncü maçına bu kez deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’un konuğu olacak. Yeşil beyazlılarda hedef sezonun üçüncü maçında ilk galibiyetini almak. Sezona İstanbul’da Anadolu Efes karşısında alınan 93-82’lik mağlubiyetle başlayan Ankara ekibi ikinci maçında bu kez seyircisi önünde hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Teksüt Bandırma’yı konuk eden ve maçın büyük bölünün önde götüren Ormanspor son bölümlerde yaptığı hatalarla rakibine 86-81 yenilerek ikinci yenilgisini almıştı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.