Telekom seriyi 5 maça çıkardı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Ankara temsilcisi Türk Telekom, Afyon Belediyespor'u deplasmanda 79-77’lik skorla mağlup ederek üst üste beşinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Telekom seriyi 5 maça çıkardı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Ankara temsilcisi Türk Telekom, Afyon Belediyespor'u deplasmanda 79-77’lik skorla mağlup ederek üst üste beşinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda Yener Yılmaz, Osman Sinan İşgüder ve Duhan Köyiçi hakem üçlüsü yönetti.

İLK DEVRE TELEKOM’UN

Karşılaşmaya iki takım da top kayıplarıyla başladı. Maçın 5. dakikası Türk Telekom'un 10-8 üstünlüğü ile geçildi. Her iki takımın da iyi savunma yaptığı maçın ilk çeyreğini ev sahibi takım 19-18 önde tamamladı. Maçın ikinci çeyreğine Türk Telekom, Landesberg'in dış atışlardan bulduğu sayılarla başladı. Redding'in de katkı sağladığı çeyrekte konup ekip, farkı bir ara 8 sayıya kadar çıkardı. İlk yarı Türk Telekom'un 41-38 üstünlüğü ile geçildi.

LANDESBERG YILDIZLAŞTI

Üçüncü çeyrekte Landesberg ve Yunus Emre Sonsırma'nın üç sayılık basketleriyle farkı 8 sayıya kadar çıkaran Türk Telekom'a Mc Gee ve Knight ile karşılık veren ev sahibi takım, maçı dengede tutmaya çalıştı. Üçüncü çeyrek 62-57 Türk Telekom'un üstünlüğü ile sona erdi. Son çeyrekte Türk Telekom üstünlüğü devam etti. Konuk ekip bir ara farkı 11 sayıya çıkarmasına karşın Afyon Belediyespor, son dakikada farkı 3 sayıya kadar indirdi. Rakibin öne geçmesine izin vermeyen Türk Telekom, karşılaşmadan 79-77 galip ayrıldı. Türk Telekom’da bu maçta Landesberg 31, Yunus Emre Sonsırma 6, Redding 19, Gabriel 2, Campell 2, Stimac 7, Metin Türen 8, Ender Arslan 2 ve Nusret Yıldırım 2 sayı ile takımlarının galibiyetinde pay sahibi oldular.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.