Telekom sessizliğini koruyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Ankara’nın iki temsilcisinden Türk Telekom’da yaprak dökümü sürüyor.

Telekom sessizliğini koruyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Ankara’nın iki temsilcisinden Türk Telekom’da yaprak dökümü sürüyor. Yeni sezon öncesi kadrosundaki birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Mavi Kaplanlar’ın transfer politikası merak konusu olurken yönetim kurulunun alacağı kararlar basketbol dünyası tarafından yakından takip ediliyor.

 LANDESBERG KALIYOR

Türk Telekom geçen yıl takımın hem skor yükünü çeken Amerikalı skorer forvet oyuncusu Slyven Landesberg’i kadroda tutmak için düğmeye bastı. Mavi beyazlılar Landesberg dışında sözleşmedeki çıkış maddesinin gereğini yerine getirerek geçen sezonki yabancıları ile Reggie Redding, Kenny Gabriel, Vladimir Stimac, TJ Campbell yollarını ayırdığı söyleniyor. Sözleşmesi sona erdirilenler arasında takımın oyun kurucusu TJ Campbell'ın durumunun henüz netleşmediği kulübün bütçenin belirlenmesinden sonra yeniden gündeme gelebileceği öğrenildi.

TAKIMIN SKORERİ

Öte yandan sezon başından İsrail’den transfer edilen Slyven Landesberg'in Türk Telekom'da kalması ise sözleşmedeki oyuncu çıkış opsiyonunu kullanmaması ile netlik kazanmış olacak. Amerikalı skorer takımdan ayrılmak istemesi halinde kulübe sözleşmede belirlenen rakamı ödemek zorunda. Amerikalı oyuncu sezonu 20.3 sayı ortalaması ile tamamlamış ve sayı liderliğinde ilk üçe girmişti.

YUNUS İZMİR YOLCUSU

İki yıldır Türk Telekom forması giyen oyun kurucu Yunus Sonsırma takımdan ayrılmak üzere. Bu sene takımın başına yeniden Ufak Sarıca’yı getiren İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'dan Yunus Sonsırma ile sözleşme imzalayarak takıma katma planları yapıyor. Yunus Sonsırma, Telekom'la devam eden sözleşmesindeki çıkış opsiyonunu belirlenen bedeli ödeyerek Ankara kulübünden ayrılacak. Sonsırma Türk Telekom'da bu sene iyi bir sezon geçirmiş ligde 18.29 dakia, 5.2 sayı, 1.7 ribaund, 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.